Тази вечер ще се състои церемонията по раздаването на американските

...
Тази вечер ще се състои церемонията по раздаването на американските
Коментари Харесай

Връчват музикалните награди „Грами“

Тази вечер ще се състои церемонията по раздаването на американските музикални награди „ Грами “ в центъра „ Стейпълс “ в Лос Анджелис. Водеща и тази година ще е темп енд блус и соул певицата Алиша Кийс.

Тази година водещите музикални оценки са определяни като фаворизиращи дамите и „ новобранците “ пред одобрените звезди.

Самоуверената рапърка с обилни форми Лизо, която по обучение е флейтистка, води с осем номинации за оценките в категории, включващи ърбан, темп ен блус и поп.

18-годишната Били Айлиш е с шест номинации за премиите „ Грами “, измежду които за албум, запис и ария на годината, и най-хубав нов реализатор.

Сред изпълнителите на вечерта ще са „ Аеросмит “, Били Айлиш, Лизо, Ариана Гранде, „ Джонас брадърс “, Камила Кабело и Деми Ловато.

Междувременно осведомителните организации насочват вниманието си към абсурда, разразил се след отстраняването предходната седмица на Дебора Дуган - президентката на Националната звукозаписна академия, която присъжда премиите „ Грами “.

Тя твърди, че е била жертва на полов тормоз и неведнъж съобщи, че звукозаписната академия обслужва другарски ползи, както и че номинациите за премиите „ Грами “ са „ нагласени “.

В отговор от академията окачествиха изказванията на Дебора Дуган като „ изопачени, подправени и подвеждащи “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР