Бившият синоптик и водещ на Един за друг“ по Нова

...
Бившият синоптик и водещ на Един за друг“ по Нова
Коментари Харесай

Жената на Емо Чолаков отвори парти център


Бившият синоптик и водещ на „ Един за различен “ по Нова телевизия Емо Чолаков е благополучен с втората си жена Ивета от три години, само че продължава да я пази в загадка и надалеч от медиите. За мистериозната русокоска не се знае нищо, единствено това, че е родена в Годеч и е приключила Нов български университет. Емо не разкрива и къде е срещнал хубавицата. Нито с какво се занимава тя. Само е споделял, че любовта на Ивета е движеща мощ за него във всичко, което прави.
„ Тя доста харесва „ Един за различен “ и ме поддържа същински в това ми начинание. Аз също заставам зад нея във всяко нейно решение “, разкрива Чолаков. „ Галерия “ научи, че половинката на водещия има своя празненство организация „ Мили мои “ в Костинброд, която разкрила през септември предходната година. Ивета бързо я създала и уютното местенце към този момент е измежду обичаните заведения в града, където се честват рождени дни, кръщенета, прощъпалници и даже зрелостника ски балове. За Възкресение Христово пък предприемчивата дама провела изобразяване на великденски картини от деца, като входа за малчуганите бил 10 лв.. Емо й е опора в бизнес начинанието, той също може да се облегне на рамото на жена си във всяко отношение. Благодарение на Ивета Емо съумява да се съвземе от гибелта на първата си жена Красимира, която си отиде едвам 39-годишна от рак. Именно поради заболяването й той взе решение преди години да напусне БиТиВи, с цел да може да бъде неразделно до нея по време на лекуването й, само че за жалост,

лекарите не съумяха да я спасят.

За злощастие тъкмо в тези тежки моменти Емо трябваше да гостува в утринния блок на Нова телевизия, с цел да показа новото си предаване „ Един за различен “. Чолаков се появи като същински експерт и по нищо не личеше, че минава през такова съществено тестване. Още по-тъжното е, че след по-малко от месец някогашният синоптик трябваше да води „ най-позитивното “ шоу в ефира, в което двойки да потвърждават, че любовта е най-голямата мощ.

Въпреки че избягваше да се появява обществено и стоеше в сянката на мъжа си, Красимира бе огромна опора на Чолаков. Връзката им продължава цели 20 години с малко спиране. Запознават се в заведение в родния им Гоце Делчев. Синоптикът е разказвал, че бил много свенлив с дамите и

не му вървяло доста в любовта,

само че Красимира ясно му посочила, че го харесва. Когато тя си отиде, това едвам не унищожи водещия, който трябваше да се грижи самичък за двете им дъщери Ема и Дара. Преди да си отиде брачната половинка му, водещият Емо загуби и бебе от Краси. През 2014 година оказва се, че двамата ще стават родители за повторно. Щастливият баща персонално споделя радостната вест пред известно списание. Месеци по-късно обаче, когато детето трябвало да се роди, Чолаков внезапно отхвърля да приказва пред медии и да дава изявленията. Оказва се, че Краси е пометнала. Все отново шансът им се усмихва и през март 2016-а се ражда Дара. Малката беше едвам тригодишна, когато остана без майка, от която в този момент има cамо бегли мемоари. Сега Ивета се грижи за момиченцето, като за свое родно дете, дава й цялата обич на света, а Дара я назовава мамо и даже й написа картички за осми март, в които я назовава най-хубавата майка на света.

Голямата му наследница Ема, кръстена на него, е към този момент в тийнейджърска възраст и даже има сериозен другар. На нейните години е и дъщерята на Ивета от предходния й брак.

Емо среща втората си жена година след кончината на Краси и двамата вземат решение да основат семейство без доста да чакат. Двамата подвигат женитба на скромна гала в битов комплекс край Гоце Делчев в компанията на най-близките си. Трите девойки живеят с Емо и Ивета в къща, а близки до фамилията издават, че Чолаков мечтае за наследник и доста желае обичаната му да го подари с дете, а по този начин наследниците, им ще станат общо четири. Това той ще си пожелае и на 49-ия си рожден ден на 12 май, когато ще духне свещичките на тортата в компанията на фамилията и най-близките си другари.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР