Тази вечер ще се играе мач №3 от финалния плейоф

...
Тази вечер ще се играе мач №3 от финалния плейоф
Коментари Харесай

Финал №3 Нефтохимик - Хебър 0:0! Следете мача ТУК!!!

Тази вечер ще се играе мач №3 от финалния плейоф във волейболната Суперлига на България. Действащите първенци от Нефтохимик 2010 (Бургас) одобряват носителя на Купата на България и победител в постоянния сезон Хебър (Пазарджик). Срещата е от 19,30 часа в зала " Младост " в Бургас.

Във финала се играе до 3 победи от 5 мача, като бургазлии водят на " тигрите " с 2-0 победи в серията, откакто съумяха да завоюват първите два мача в Пазарджик преди седмица.

При триумф през днешния ден Нефтохимик ще отбрани купата си и ще стане първенец за 3-и следващ и общо 4-и път в своята история. Хебър, обаче, ще направи всичко допустимо да завоюва и да остане в играта, като ще има четвърти мач от финалната серия на следващия ден (23 април) от 18,30 часа още веднъж в Бургас.

НЕФТОХИМИК 2010 (БУРГАС) - ХЕБЪР (ПАЗАРДЖИК) 0:0 (0:0)
НЕФТОХИМИК 2010: Георги Братоев, Николай Учиков, Георги Петров, Ален Джорджевич, Николай Къртев, Теодор Тодоров - Теодор Салпаров-либеро
Старши треньор: НИКОЛАЙ ЖЕЛЯЗКОВ
ХЕБЪР: Иван Станев, Брадли Гънтър, Александър Ляфтов, Мартин Симеонов, Стойко Ненчев, Венцислав Рагин - Петър Каракашев-либеро
Старши треньор: АТАНАС ПЕТРОВ. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР