Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми

...
Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред близките ми
Коментари Харесай

Бащата на Сашко: Тази вечер прегръщам сина си и се прекланям пред хората, които го търсеха

" Тази вечер прегръщам сина си! Прекланям се пред околните ми другари, които бяха до мен от самото начало, пред всички хора, които непрекъснато търсеха, както и пред тези, които горещо се молеха ", написа късно нощес във Facebook Александър Цветанов, татко на 12-годишното дете, което изчезна на 11 ноември и беше открито през вчерашния ден.

" Поклон пред упоритостта на шефа и заместник-директора на полицията в гр. Перник - Г-н Млеканов и Г-н Николов, които обявиха че в никакъв случай няма да се откажат. Поклон пред Кмета на гр. Перник Г-н Владимиров, който съдействаше по всевъзможни способи. А за хората с криле Веселин и Милко - делтапланеристите, които го откриха - благословени да сте! Благодаря ви от цялото си сърце! Бог е популярен! ", написа бащата.

По-рано с различен пост той заяви, че детето се усеща добре и благодари на всички.

12-годишният Александър от Перник беше открит в събота, след повече от седмица търсене. Детето изчезна на 11 ноември при разходка в локалната планина Голо бърдо.

В огромната акция по издирването му се включиха чиновници на Министерство на вътрешните работи, планински спасители и над 9000 доброволци.

Момчето беше намерено от двама доброволци - Милко Михалков и Веселин Георгиев, от локален клуб по делта- и парапланеризъм.

Сашко е настанен в болница " Пирогов ". Той е в устойчиво положение, сподели служебният министър на опазването на здравето Асен Меджидиев, който беше в болничното заведение и се срещна с бащата и детето.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР