Тази вечер Наполи и Ювентус ще определят новия носител на

...
Тази вечер Наполи и Ювентус ще определят новия носител на
Коментари Харесай

Наполи и Ювентус във финалния сблъсък за Купата на Италия

Тази вечер Наполи и Ювентус ще дефинират новия притежател на Купата на Италия. Двата отбора се изправят един против различен на " Олимпико " в Рим решителния конфликт за трофея. Юве е рекордьор в шампионата и ще опита да вдигне купата за 14-и път в историята си. Наполи пък има 5 оценки в тази конкуренция досега, като за последно е триумфирал през 2014 година.

Треньорът на Наполи Дженаро Гатузо е избрал срещата да стартират Алекс Мерет на вратата и в отбрана Джовани Ди Лоренцо, Никола Максимович, Калиду Кулибали и Марио Руи. Пьотър Жиелински, Диего Деме и Фабиан Руис ще са триото в средата на терена, а в офанзива ще се разчита на Хосе Кайехон, Дрис Мертенс и Лоренцо Инсиние.

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари пък ще опълчи Джанлуиджи Буфон под рамката и карето Хуан Куадрадо, Леонардо Бонучи, Матайс де Лихт и Алекс Сандро пред него в защита. Родриго Бентанкур, Миралем Пянич и Блес Матюиди ще имат задачата да движат играта в средата на терена, а в офанзива стартират Пауло Дибала, Дъклас Коста и Кристиано Роналдо.

СЪСТАВИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА:

НАПОЛИ: Мерет, Ди Лоренцо, Максимович, Кулибали, Руи, Жиелински, Деме, Фабиан, Кайехон, Мертенс, Инсиние

ЮВЕНТУС: Буфон, Куадрадо, Бонучи, Де Лихт, Сандро, Пянич, Матюиди, Бентанкур, Дибала, Коста, Роналдо

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР