Тази вечер Интер Маями най-накрая представи официално пред своите фенове

...
Тази вечер Интер Маями най-накрая представи официално пред своите фенове
Коментари Харесай

Интер Маями представи Меси сред бури и гръмотевици

Тази вечер Интер Маями най-сетне показа публично пред своите почитатели двете си нови звезди - Лионел Меси и Серхио Бускетс. Двамата положителни другари бяха привлечени в клуба като свободни сътрудници, а тази нощ клубът провежда грандиозно събитие, на което да ги показа като свои футболисти. Това се случи на клубния стадион " DRV PNK Stadium " във Форт Лодърдейл.

Събитието бе на крачка от неуспех, защото малко преди началния му час в града имаше страхотна гръмотевична стихия и проливен дъжд. Заради ограничения за сигурност се наложи почитателите дълго време да не бъдат допускани да влязат на стадиона. Все отново в един миг бурята отмина и събитието можеше да започва, въпреки пороят да отхвърли част от ентусиастите, които се прибраха по домовете си.Пръв на сцената излезе единия от притежателите на Интер Маями Дейвид Бекъм.

" Страхотно е, че сте тук в тази специфична вечер. Живеем в необикновен миг, като можем да приветстваме в Маями един от най-хубавите играчи в историята. Това е сбъдната фантазия. Преди 10 години стартирах приключението си в Съединени американски щати с концепцията да доведа най-хубавите футболисти в света, които да оказват помощ да изградим " Soccer3 ". Добре пристигнал, Лео, благодаря ти, че избра нашия клуб. Също по този начин приветстваме и Серхио Бускет, който е един от най-хубавите халфове на моята генерация ", съобщи Бекъм.След това на сцената се появи испанският футболист, който носеше екип с обичания си №5 на гърба.

" Много съм благополучен, че съм в Маями. Приятно е да бъда тук. Благодаря на Дейвид, Хорхе и Хосе, че направиха това допустимо. Развълнуван съм да стартира тренировки с новите си съотборници ", показа Бускетс при представянето си.Последва малко слово и от другия притежател на клуба Хорхе Мас.

" Това е празник за града, в който се родих, в който пристигнах в търсене на независимост и бъдеще за фамилията си. Това е светена вода. Преди четири години стартира фантазията ни да доведем най-хубавите в Интер Маями. Това е общественост, обединена от саможертвата. Това е нашият миг, нашият късмет да променим спорта в тази страна ", съобщи милиардерът.Най-накрая настъпи и кулминационната точка с излизането на терена на Лео Меси, а на трибуните настъпи същинска еуфория.

" Благодаря на хората в Маями за това посрещане и за тази обич. Щастлив съм, че съм тук. Благодаря на Дейвид, Хорхе и Хосе, че направиха всичко толкоз елементарно. Идвам тук с желанието си да се боря и да надвивам, както и да оказвам помощ на клуба да израства. Надявам се да се присъедините към нас и желая да благодаря и на съотборниците си тук. Щастлив съм, че избрах този град и този план. Нямам подозрение, че ще се насладя на това прекарване ", показа Меси.Накрая на церемонията на екраните на стадиона бяха пуснати клипове с приветствия към Меси и Бускетс от огромни американски икони като Стеф Къри, Том Брейди, Марк Антъни, Глория Естефан, Алехандро Санс, Франсис Суарес, кметът на Маями и други

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР