Тази сутрин председателят на парламентарната група на Има такъв народ“

...
Тази сутрин председателят на парламентарната група на Има такъв народ“
Коментари Харесай

Тошко Йорданов скъса приетото от НС споразумение за енергетиката

Тази заран ръководителят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов скъса от трибуната на Народното събрание признатото през вчерашния ден решение по отношение на подписаното съглашение за енергетиката. В декларация от името на парламентарната група, Йорданов уточни, че през вчерашния ден след едно изключително съвещание, това Народно заседание, е приело едно решение, което е „ безсмислено “.

Когато спорят две страни, в тази ситуация ръководещи, а от другата страна протестиращи, с цел да има решение – би трябвало да има единодушие от едната и от другата страна. Това, което следим е, че освен това решение има единодушие от страна на ръководещите, а другата страна сега е на автомагистралите, „ Хаинбоаз “ е затворен, и автомагистрала „ Тракия “ е затворена, съобщи Йорданов. 

Той установи, че Народното събрание е изгубил два дни, с цел да може да бъде признато показаното съглашение на държавното управление с протестиращите миньори, което е единствено едната позиция. Другата страна- тя не се съгласи с това, което вършиме и хората са на автомагистралите, установи Йорданов. 

В процедура по метода на водене Васил Стефанов от „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ съобщи, че преди малко господин Йорданов е скъсал пет от шестте претенции на протестиращите, които са пристигнали на договарянията. Йорданов посъветва депутата от ПП-ДБ да отиде при протестиращите, да си вдигне костюмчето и да им го изясни в очите. 
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР