Тази сутрин, около 2.55 часа, на Околовръстен път в района

...
Тази сутрин, около 2.55 часа, на Околовръстен път в района
Коментари Харесай

Полицаи задържаха нарушители след три опита за бягство от проверка и преследване

Тази заран, към 2.55 часа, на Околовръстен път в региона на Казичене екип на отдел „ Пътна полиция “ подал сигнал за прекъсване на лек автомобил „ Фолксваген Голф “ с врачанска регистрация. Водачът не се подчинил и траял към бул. „ Ботевградско шосе “, където навлязъл в насрещното, минал през Яна, Богров, Автомагистрала „ Хемус “ и от там към Нови Искър, където е арестуван дружно със спътника си, 48-годишен мъж. В хода на инспекция е открито, че 36-годишният водач, престъпно проявен, е седнал зад кормилото след приложимост на алкохол. Двамата мъже са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа.

Минути по-късно, в региона на ж.к. „ Красна поляна “, лидер на лек автомобил „ Ауди А 6 “ направил опит да избяга след подаден му полицейски сигнал за прекъсване. При късото гонене е арестуван в ж.к. „ Западен парк “, откакто спукал две от гумите на колата си. Тестът на 20-годишния водач с техническо средство отчел позитивен резултат на приложимост на алкохол. На нарушителя е формиран акт за откритото нарушаване по Закона за придвижване по пътищата.

Същата нощ, към 3.45 часа, на бул. „ Арсеналски “ полицейски екип подал сигнал за прекъсване на лек автомобил „ БМВ 323 “. Шофьорът не се подчинил и в границите на подхванатото гонене е арестуван на кръстовището на булевардите „ Черни връх “ и „ Н.Й Вапцаров “. Установена е самоличността на тримата мъже в автомобила – 20-годишния лидер и 22-годишните му спътници. В хода на инспекцията е открито, че 20-годишният е седнал зад кормилото под влияние на наркотични субстанции и без удостоверение за правоуправление на МПС, отнето за шофиране след приложимост на алкохол. Тримата са арестувани с полицейски ограничения до 24 часа.

Работа по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР