Тази сутрин мъжът до починалата жена в спешното отделение във

...
Тази сутрин мъжът до починалата жена в спешното отделение във
Коментари Харесай

Мъжът на починалата майка във Враца с първи думи за трагедията в спешното

Тази заран мъжът до умрялата жена в незабавното поделение във Враца, Николай Витанов, даде първо изявление за нещастието, случила се в нощта неделя против понеделник.

Господинът, който е живеел на фамилни начала с Миглена, описа в детайли какво се е случило и за какво е имало закъснение, което е повлияло върху утежняването на положението на дамата. Той съобщи, че още с идването в болничното заведение, откакто била отказана кола за спешна помощ и той самичък закарал дамата в здравното заведение, е била поискана персонална карта за вписване. След това е била поискана информация дали Миглена има изработен ПСР тест.



Мъжът разяснява, че не могъл незабавно да откри документа за идентичност, а Виктория Христова, здравната сестра, която е била на промяна в тази нощ, е дала отговор, че няма по какъв начин Миглена да бъде призната без показване на персонална карта и ЕГН за регистриране.

"Започнах да я диря. В този миг не знаех къде е, само че им споделих че е в колата. Взех портмонето на жена ми и започнах да я диря. Помолих дамата на регистратура да прояви схващане, само че тя сподели, че без персонална карта не става. Върнах се до колата и тогава открих персоналната карта. Мисля, че и без персонална карта можеше да стане ", спомня си опечаленият мъж.

"В момента, в който дойдох, трябваше да излезе целият екип и да й оказват помощ, само че не стана. Писна ми, споделих им по-добре да й пишат смъртния акт, аз изгубвам време и вървя до колата да диря карти, а тя стои безпомощно във фоайето. Аз я сложих в количката. Служителката единствено я бутна вътре и я остави, както се вижда на клипа, начело да чака ", сподели той.



Николай обясни и по какъв начин се е стигнало до търсенето на незабавна помощ:

"Жена ми беше доста зле. Обадихме се на тел. 112 и те ми споделиха да й премеря температурата. Аз им споделих, че очевидно на досег не наподобява по този начин, като че ли да има. Казаха ми да я закарам самичък, тъй като съм във Враца. Видях, че нещата стават зле, хвърлих всичко и я закарах ".

Господинът разяснява, че не е знаел за сниманото видео, получил го два часа преди погребението на Миглена. А ето какъв бе неговият коментар, по отношение на фрагментите:

"Не видях, че ни е снимал човек. Не знаeхме за клипа. Два часа преди погребението й през вчерашния ден ни го пратиха наши познати. Може би е по-добре, че са ни снимали, тъй като другояче надали някой щеше да ни повярва по какъв начин умират хората поради една персонална карта и едно ЕГН ", безапелационен бе той.

"Ще гледаме детето, то си е наше, макар че не съм му биологичен татко ", посочи Николай.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР