Тази сутрин към 07:02 ч. в дежурната част на РДПБЗН

...
Тази сутрин към 07:02 ч. в дежурната част на РДПБЗН
Коментари Харесай

Потушен е пожар, възникнал на покрива на фирмена сграда в Плевен

Тази заран към 07:02 ч. в дежурната част на РДПБЗН – Плевен е получен сигнал за зародил пожар в покривна структура на фирмена постройка, намираща се в индустриалната зона на гр. Плевен. Веднага към мястото са ориентирани пет екипа на РДПБЗН – Плевен със седем профилирани автомобила и 19 чиновници. Допълнително са предислоцирани два екипа на пожарните служби от РСПБЗН-Ловеч и Габрово.

В резултат на подхванатите бързи гасителни дейности, два часа по-късно огънят е локализиран на втория етаж, където се е намирал завод за пакетиране и изстудяване на месни произведения – безпрозоречна постройка със стоманобетонна структура, а малко по-късно пожарът е напълно премахнат.

При случая няма починали или потърпевши. Унищожен е вторият етаж, подготвена продукция и уреди. Съдействие за водоснабдяването са указали чиновници от ВиК с водоноски. Същевременно на място е изпратен и химически автомобил с измервателна инсталация, която на този стадий не регистрира вредности във въздуха, застрашаващи жителите на града.

В момента остават два екипа от специалисти, които правят почистване и оглед на мястото на произшествието. Тепърва ще се откриват и аргументите за зародилия случай.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР