Тази седмица в Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се изправя

...
Тази седмица в Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се изправя
Коментари Харесай

Косъм в чинията на клиент ще докара шеф Манчев до нервна криза в новия епизод на „Кошмари в кухнята“

Тази седмица в „ Кошмари в кухнята “ началник Манчев се изправя лице в лице с готвачи и замразен дивеч във вилно населено място в Родопите . Как се реагира в обстановка „ косъм в чинията на клиент “, вижте в.

Ресторант „ Романтика “ е част от вилното населено място „ Романтика форест “, ситуирано на брега на язовир „ Широка поляна “ в Родопите. Селището разполага с 15 вилни къщи, които за разлика от ресторанта непрекъснато се радват на гости. С предизвикването да разбере каква е повода гостите да не посещават локалното заведение се заема началник Манчев.

След щателна инспекция на ресторанта с обещаващо име кулинарното гуру открива, че романтиката и уютът са единствено мираж. В кухнята се редуват неточности и разочарования. Менюто предлага достоверни ястия от дивечово месо, които готвачите не знаят по какъв начин да подготвят. Над печката е композирана импровизация със замразени артикули, а за похлупак посетителите могат да закупят артикули от ресторанта и да ги подготвят сами на барбекюто във вилите си. Търпението на началник Манчев е на път напълно да се изчерпи, до момента в който един от готвачите му дава урок по подготвяне на десерт в микровълнова фурна, само че когато клиент връща поръчка поради косъм в чинията, в кухнята настъпва същински апокалипсис.

Ще успее ли началник Манчев да се пребори със замразените дивечови „ специалитети “ и неприятните привички в кухнята и ще се върнат ли посетителите в ресторанта на вилно населено място „ Романтика форест “? Не пропускайте да наблюдавате.

Ако желаете началник Манчев да помогне и на Вас, запишете се за присъединяване в новия сезон на „ Кошмари в кухнята ” на имейл: [email protected] За настоящи вести следете, както и канала на във Vbox7.com.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР