Тази седмица ще бъдем в пленарната зала и ще предложим

...
Тази седмица ще бъдем в пленарната зала и ще предложим
Коментари Харесай

Никола Минчев за хартиените бюлетини: Опонентите ни ги връщат, недоволни от изборните си резултати

Тази седмица ще бъдем в пленарната зала и ще предложим краткотрайна комисия за изборните правила, които да се обсъдят необятно. Това съобщи Никола Минчев от " Продължаваме промяната " в ефира на " Тази неделя " по bTV.

В знак на митинг от партията напуснаха пленарната зала в петък и излязоха на митинг. Според Минчев той посочил точно публичното неодобрение към връщането на хартиената бюлетина.

Минчев беше безапелационен, че няма нищо неправилно във флашките и машините за гласоподаване, а когато съперниците настояват противоположното, изказванията им би трябвало да бъдат подкрепяни с доказателства. 

И видя неодобрение от изборните резултати на последните избори в желанието на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия да върнат бюлетините като алтернатива за гласоподаване. 

По думите му недоверието към хартиените бюлетини е поради недействителните такива, а най-лесният метод да бъде понижен вота на съперника е точно да бъдат направени недействителни част от бюлетините за него.

Дори при доброжелателно държание се получават неточности, уточни Минчев, като описа, че е бил и застъпник на " Демократична България " през 2019 година

Като опасност за демокрацията - по този начин Минчев разяснява думите на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, че срещу 2 хилядите последователи на Демократична България и Политическа партия, Движение за права и свободи може да изкара на улицата 20 хиляди души, които да блокират страната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР