Тази седмица отново се обръщаме към картите Таро, за да

...
Тази седмица отново се обръщаме към картите Таро, за да
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 17 до 23 юли

Тази седмица още веднъж се обръщаме към картите Таро, с цел да разберем кой е най-подходящият път към естетика в идващите дни. Картите ще ни припомнят още един път какъв брой значимо е да поставяме грижи за самите себе си. Любовта към себе си може би в действителност е ключът към по-щастлив и спокоен живот.

Картата Таро за седмицата – „ Кралица пентакли “

Кралица пентакли – този облик е на жена, която знае по какъв начин вярно да се грижи за себе си: за своя разум, тяло и дух. Именно тази конфигурация ще е печеливша за безусловно всички тази седмица.

Ако се страхувате, че времето ви притиска и няма да съумеете да се справите с значими задания в точния момент, не сте сами. Ако идната седмица се обрисува напрегната и изпълнена с толкоз доста проекти, че напълно не остава задоволително време за отмора, може би е време да се замислите. Картата Таро за седмицата приканва да измененията всекидневието си и да преосмислите проекта си за цялата седмица.

Изведете грижата за себе си на напред във времето. Може би най-хубавото, което може да извършите за себе си е да зарежете всичко и да си подарите няколко дни за отмора. През това време проверете здравето си, преразгледайте личното си богатство във всеки смисъл: работа, материално благосъстояние, духовна естетика и задоволство от живота. Има ли късчета от пъзела на живота ви, които не пасват?

В случай че не се чувствате удобно, тогава Кралицата на пентаклите ви поучава да поговорите с обичан човек и да споделите мислите си с него. Може би имате потребност от съвет. Не се опасявайте да го поискате в този момент.

Опитайте се всеки ден да си задавате въпроса: какво ми липсва, с цел да бъда благополучен? Започнете с дребни неща и тогава ще видите световни промени. Изградете здрава основа със лични сили и без да се притеснявате да поискате помощ и схващане от обичаните си хора. Създайте си здравословни привички и оставете работата да остане на назад във времето, въпреки и единствено за известно време.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР