Тази седмица още две дами напуснаха романтичното риалити Ергенът“ –

...
Тази седмица още две дами напуснаха романтичното риалити Ергенът“ –
Коментари Харесай

Мони след „Ергенът“: Хората ми благодарят, че са видели такъв пример

Тази седмица още две дами напуснаха сантименталното риалити „ Ергенът “ – Милица Гацева и Мони Зенгинер. И двете са измежду запаметяващите се участнички във формата и гостуваха през днешния ден в предаването „ Тази събота “.

„ Много хора ми пишат и ме стопират по улицата. Благодарят ми, че са видели подобен образец по малкия екран – на едно силиконово момиче, което в това време е доста положително, стойностно и интелигентно “, сподели Мони.

Тя посочи, че почитателите ѝ не са от всички възрастови групи – от младежи до възрастни господа.

Милица показа, че след присъединяване в риалити формата е преосмислила живота си и е направила съществени промени – преместила се е от Пловдив в София и е почнала нов бизнес.

„ Мен също постоянно ме стопират фенове. Казват ми, че наподобявам доста по-различно онлайн - че съм доста по-красива онлайн. За да усетят моята топлота, всеки почитател го давам награда с прегръдка “, добави тя.

Визитките на Милица и Мони

Милица Гацева е родом от град Бобов дол, само че на 14-годишна възраст напуща родното си място, с цел да учи в Благоевград. Понастоящем живее в Пловдив, където работи като секретарка. Милица възприема себе си като „ рядка порода жена “ – красива, умна, работлива и борбена. Гордее се с естествената си женственост и вътрешна хубост. Мечтае за семейство – крепко и устойчиво в същинския смисъл на думата. Милица се надява, че присъединяване ѝ в „ Ергенът “ е началото на същинската сантиментална приказка, която заслужава. 

Мони Зенгинер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се дефинира като най-хубавата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а сега учи второ висше обучение. Говори три езика – британски, немски и италиански. Мони постоянно отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с причини ѝ доставя същинско наслаждение, само че рядко съумява да открие заслужен конкурент. Мони не прави взаимни отстъпки, минимум във връзка с мъжете. Има доста ухажори, само че до този миг в никакъв случай не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е ексцентричната му хубост, а и се надява да е добър в ориенталските танци. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР