Тази седмица, няколко дни преди големия финал на 16 ноември,

...
Тази седмица, няколко дни преди големия финал на 16 ноември,
Коментари Харесай

Четирима Съквартиранти напускат VIP Brother преди финала

Тази седмица, няколко дни преди огромния край на 16 ноември, ще бъде напусната от четирима Съквартиранти. Тази вечер от 20:00 часа по Нова ТВ двама участници ще изоставен вечно шоуто, а в сряда, те ще бъдат последвани от други двама, получили дребна поддръжка от феновете. Само един от петимата Номинирани ще откри своето място измежду финалистите в края на сезона и през последната седмица застрашените ще би трябвало да дадат всичко от себе си, с цел да потвърдят, че точно те заслужават да бъдат измежду спечелилите.

Тази вечер ще се снабдят със собствен Министър-председател. Последната номинационна игра, която BIG Brother избра за Съквартирантите се назовава „ Избори ". Кандидати за поста ще бъдат Номинираните Ваня, Мира, Ирина, Лияна и Стойко. Всеки един от тях ще би трябвало да провежда и организира лична PR акция, да създаде рекламни материали, както и да снима предизборно видео.

Звездите ще би трябвало да дадат своя глас за най-надеждния Министър. Гости в лайв студиото ще бъдат естрадната певица Тони Димитрова, която ще поддържа Стойко Сакалиев, доктор Енчев в отбрана на Ваня Червенкова, радиоводещата Ива Дойчинова за Ирина Флорин и фолк изпълнителят Константин от страна на Лияна.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР