Тази седмица компанията LG редовно публикува интересни подробности за смартфона

...
Тази седмица компанията LG редовно публикува интересни подробности за смартфона
Коментари Харесай

LG G8 ще възпроизвежда аудиото чрез екрана на дисплея

Тази седмица компанията LG постоянно разгласява забавни детайлности за смарт телефона LG G8, с неспокойствие предстоящ от потребителите. След новината за 3D технологията за различаване на лицето, в този момент компанията разкри нова функционалност по отношение на екрана за смарт телефона. Според компанията, ще бъде употребен специфичен „ Crystal Sound OLED “ екран, който може да вибрира, като посредством тези трептения е в положение да възпроизвежда аудио и да се употребява като представител. Брандът не е нов и към този момент е употребен и в някои от тв приемниците на LG. Тази информация удостоверява, че за първи път в историята на G серията телефонът няма да употребява LCD панел.



В долната част на LG G8 ще има и различен представител с по-висока мощ на звука. Според LG, двата представителя могат да работят дружно и да възпроизвеждат първокласен стерео тон. Разбира се, емблематичната Quad DAC технология ще участва в смарт телефона, а дружно с нея – и общоприетия жака за слушалки. Ще се поддържа и технологията Boombox Speaker , която усилва баса, когато телефонът е на масата.

Освен новината за екрана и 3D предната камера на LG G8, имаше клюки, че корейската компания създава специфичен аксесоар, работещ като втори екран. Очаква се всичко да стане ясно след две седмици по време на MWC 2019 събитието, кого се чака корейската компания публично да показа това забавно мобилно устройство.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР