Тази седмица беше знакова за двойката победители в надпреварата в

...
Тази седмица беше знакова за двойката победители в надпреварата в
Коментари Харесай

Вики и Явор печелят в надпреварата за влюбени двойки

Тази седмица беше знакова за двойката спечелили в конкуренцията в Един за различен. Това предаване за двойки се радва на забележителна известност пред дребния екран, този сезон за разлика от други излъчвания, е добър както и предходните. 

Разбира се тези, които не харесват сходни формати няма да го наблюдават, само че тази години, имаше нови водещи, нови игри и много свежи двойки.

Финалната игра със силата на сезоните бе същата като от предния сезон, само че спечелилите бяха изненада. Вики и Явор са измежду водещите двойки, само че не са били постоянно на върха на класирането, имаха мощни и по-слаби моменти. Виктория е измежду участвалите през годините като адреналинка в Господарите на ефира по Нова, а половинката й Явор е финтес ионструктор, занимава се със спорт, здравословно хранене. В предишното той е бил и участник в различен формат - Сървайвър.

Те са измежду най-подготвените двойки физически в конкуренцията, само че в персонален проект са имали своите сложни интервали. След 10 години взаимен живот и едно дете, чак в този момент Вики получи мечтаното предложение за брак точно в предаване. Това беше трогателен и чакан миг от красивата Вики. На финала двамата съумяха да устоят на тестванията на всички сезони, не се отделиха един от различен и станаха първи, по този начин останаха в историята на този формат. 

 

 

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР