Тази събота е специална за всички гости и граждани на

...
Тази събота е специална за всички гости и граждани на
Коментари Харесай

Пътуване във времето: Софиянци могат да се повозят на ретро трамвая тази събота


Тази събота е специфична за всички посетители и жители на столицата, които решат да се впуснат в едно пътешестване обратно във времето с обичания ретро трамвай.

От 11.00 до 13.00 ч. мотрисата ще се движи по маршрут от колелото на Съдебната палата до пл. „ Журналист ".

В трамвая чиновници на Центъра за Градска подвижност ще дават информация по какъв начин бързо и елементарно може да се издаде годишна абонаментна карта от каса или през онлайн платформата на ЦГМ, а който желае, може да зареди на място своята карта.
е един от най-търсените транспортни документи за пътешестване. С нея едногодишната персонализирана абонаментна карта излиза по 1 лев дневно или общо 365 лв., сподели Владимир Лазаров, началник " Маркетинг " в ЦГМ.

Едногодишната персонализирана абонаментна карта дава още благоприятни условия като гратис потребление на буферните паркинги, както и 50 на 100 понижение за спектакли на Младежкия спектакъл.

В ретро трамвая ще има и специфична опция за най-малките, които ще получат безвъзмездни карти за пътешестване в цялата градска мрежа. Условието е да са до 7 години, а родителите им да показват копие от удостоверението или акта за раждане, с цел да се попълнят данни.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР