Тази събота българският футбол отново ще бъде белязан от Вечното

...
Тази събота българският футбол отново ще бъде белязан от Вечното
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу Левски в ново издание на Вечното дерби

Тази събота българският футбол още веднъж ще бъде белязан от Вечното дерби сред тимовете на ЦСКА и Левски. Двата отбора ще се изправят един против различен на националния стадион " Васил Левски ", а както постоянно, срещата дава обещание доста пристрастеност и страсти - както на терена, по този начин и на трибуните.

Футболните почитатели могат да създадат своите на winbet.bg, където ще открият голям брой разнообразни пазари и потребни спортни функционалности като " Ранно погашение за над 2.5 гола " - нов инструмент, какъвто до момента нямаше на българския пазар.

ЦСКА против Левски - любимец ли са " алените "?

ЦСКА несъмнено стартира да влиза в оптимална форма след идването на Нестор Ел Маестро, а резултатите го удостоверяват - пет следващи победи в последните пет срещи. " Червените " се изкачиха до трето място във краткотрайното класиране, а в последния кръг победиха и водача Локомотив Пловдив, освен това - надалеч от вкъщи.

Естрада и Назон означиха за успеха с 2:0 над Локомотив Пловдив, до момента в който футболисти като Хайнц, Линдсет и Фаетон също подвигат осезаемо класата на тима. При Ел Маестро ЦСКА демонстрира все по-голямо израстване в тактически проект, а същински впечатляваща е работата на отбраната - единствено един позволен гол в последните пет срещи и четири " сухи мрежи ". С сходно показване в защита, " армейците " затвърждават статута си на един от любимците за шампионската купа.

От друга страна, Левски ще опита да се изправи на крайници след загубата с 0:1 от Лудогорец в дербито на ст. " Георги Аспарухов " през предишния уикенд. За тима на Николай Костов това бе трето проваляне за сезона, оставило Левски на 5-а позиция в таблицата с 22 точки.

" Сините " имаха искания към съдийството след срещата с Лудогорец, само че това не може да бъде единственото опрощение за загубата. Сега футболистите на Костов би трябвало да се активизират, тъй като ги чака ново огромно предизвикателство. Бразилското трио в офанзива Роналдо, Уелтън и Рикардиньо ще съставлява най-голямата заплаха за отбраната на ЦСКА, до момента в който от втора позиция Джавад Ел Джемили може да бъде извънредно рисков за противника.

Ранно погашение за брой голове - за първи път в България

WINBET показа спортната функционалност " ", за пазар " Над 2.5 гола " за определени шампионати и шампионати, измежду които и Първа лига на България.

Подобна функционалност се появява за първи път на българския пазар. При нея, когато играчът е направил
залог за над 2.5 гола в мача, залогът му се затваря автоматизирано и се маркира като печеливш, стига до 33-ата минута на мача да са маркирани две попадения - без значение в коя врата и без значение от крайния излаз на срещата.

Персонален Power Boost

За дербитата от Първа лига е в действие и функционалността " " на
winbet.bg, осигуряваща повишени с до 10% коефициенти на определени от оператора събития. Предложението е годно за играчите, сложили залози на стойност най-малко 0.20 лв. в секция " Спорт " на уеб страницата. Разглеждайки категория " Моите предложения ", потребителите могат да видят дали имат интензивно предложение в границите на Персонален Power Boost и надлежно - да се възползват.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР