Тази събота (2 март) от 17:00 ч. по bTV Александра

...
Тази събота (2 март) от 17:00 ч. по bTV Александра
Коментари Харесай

Как се справя с егото семейство Стораро?

Тази събота (2 март) от 17:00 ч. по bTV Александра Сърчаджиева приема значим посетител – той е законодателят на най-популярния музикален род в България и същински основоположник на цяла звездна пееща фамилия – Тони Стораро. В студиото на " Животът по автентичен случай “ най-голямата шуменска звезда ще показа персонални прекарвания от дългите години на сцената.

Ще разберем какъв дух царува в дома на семейство Стораро и по какъв начин се сблъсква егото на толкоз доста звезди под един покрив. Ще чуем самопризнания, за които никой не е предполагал, и ще надникнем от другата страна на лъскавия медиен облик на артиста.

В рубриката, която сбъдва и най-невероятните фантазии – " Моето ново Аз “, феновете ще се срещнат с Гергана – борбена майка, която от доста години води непрестанна борба със ориста. Тя е решила да я изпита по най-трудния и нечовечен за един родител метод – посредством нежното здраве на едното ѝ дете. След дълги години на персонално занемаряване, идва време дамата да се трансформира в най-хубавата версия на себе си, а лекарите от клиниките ще създадат и невъзможното, с цел да възродят свежестта и вярата в живота на Гергана.

Тази седмица в класацията " Топ 10 “ ще забележим 10 невероятни истории с основни герои – доста известни български звезди. Филип Буков е подготвил компилация на тематика " Най-неудобните обстановки, в които са изпадали звездите “ и всички места от десета до първата шампионска позиция подсигуряват развлечение и непредвидени преживелици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР