Тази реч се е писала внимателно в продължение на месеци.

...
Тази реч се е писала внимателно в продължение на месеци.
Коментари Харесай

Изпята ли е песента на Зелената карта за САЩ?

Тази тирада се е писала деликатно в продължение на месеци. Това не е тъкмо Тръмп. Това е деликатно премерена тирада за разлика от другите. Това сподели анализаторът проф. доктор Иван Тодоров в ефира на Bloomberg TV Bulgaria. " Това, което споделя Тръмп, е доста тъкмо в полза на Съединени американски щати ".

Той споделя, че ще се даде на американската стопанска система опция да взима тъкмо тези хора, от които има потребност и напълно ще променим режима на зелените карти, добави Тодоров.

" Като всяка развита страна в света и Съединените щати имат и проблем и огромна изгода от миграцията, тъй като в Съединени американски щати всеобщо влизат мозъци - едни от най-квалифицираните и умни хора в света ".

Всяка разрастваща се страна, даже и тези в Европейски Съюз, парите, които получават като помощи са доста по-малко от вредите, които получават от това, че техните квалифицирани хора, които тя е изучила, издържала, отгледала, което коства милиарди на година, даже за страна като България, излизат и отиват в чужбина, сподели гостът.

" Проблемът с миграцията в Съединени американски щати е различен - отворените граници, както споделя Тръмп, към Мексико на първо място. Към Канада, че е отворена границата не е проблем - тя има съвсем същия витален стандарт, а в някои региони и по-висок. Тръмп споделя по този начин - миграцията, при изискванията на отнорени граници докара голямо количество незаконни банди, голямо количество опиати и засегна най-чувствителните групи от американското население. Вижте какъв брой деликатно се показва - най-чувствителните групи - без груби изрази, каквито си разрешава да употребява в Twitter ".

Как се промени отношението на републиканците към Тръмп и за какво? Какво сподели Тръмп за битката с тероризма? Какви бяха акцентите във връзка с връзките с Русия, Китай, Северна Корея?

По обявата работи: Екип на Bloomberg, Dnes.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР