Тази прическа като цяло е по-тънка и придава силует на

...
Тази прическа като цяло е по-тънка и придава силует на
Коментари Харесай

Няколко модни прически

Тази прическа като цяло е по-тънка и придава контур на чупливост. Добре подобаващ за всяка възраст, дължината на косата може да бъде междинна и по-ниска.

1.1

1.2 

2. Квадрат за удължение

Удължена версия на класическата прическа е най-хубавият избор за добра визия. Изпълнява се със междинна дължина или малко по-ниско, зад нишките малко по-къси. Такава прическа има доста преимущества – тя задържа размер съвършено, пасва елементарно и явно стеснява лицето.

2.1 

2.2

3. Бретон “завеса ”

Тази форма е доста известна през този сезон, която съвършено разтяга овала на лицето. Нещо повече, това ще ви накара да изглеждате по-свежи и по-млади.

3.1 

3.2

4. Дълга права прическа

Феновете на обичайните решения ще го създадат. Можете да стилизирате косата си по разнообразни способи, и по този начин ще изглеждате по-женствено. Но има едно изискване, за такива прически е належащо косата ви да бъде здрава.

4.1 

5. Асиметрично пикси

Подходящ за феновете на истински, дръзки и динамични визии. Ако желаете да измененията коренно вашата еизия и не се страхувате от внезапните промени, пробвайте пикси с асиметрия. Короната е леко повдигната, тя ще разтегне овала и силуета като цяло, а изображението ще се окаже блестящо и първокласно.

5.1 

5.2

6. Телесни талази

Такъв стайлинг е доста настоящ, наподобява грациозен и прелъстителен. Къдриците ще дадат на облика великолепие, романтика, деликатност. Ако извиете ключалки от лицето, тогава образно лицето ще наподобява фино.

6.1 

7. Асиметричен Боб

Коригирането на несъвършенствата на лицето с асиметрия е доста постоянно срещан метод. За решаването на въпроса за изяществото на лицето може да се направи и по този метод. Огромен плюс на такава прическа е, че ще изглеждате освен по-тънки, само че и по-млади.

7.1 

7.2

7.3

8. Kаскад 

8.1 

8.2

 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР