Тази предстояща черна луна в Дева е специално лунно събитие. Пълнолунието

...
Тази предстояща черна луна в Дева е специално лунно събитие.
Пълнолунието
Коментари Харесай

Иде съдбовно време, през което Вселената щедро разпределя на хората: Мощна Черна Луна на 30 август сбъдва желания

Тази идна черна луна в Дева е особено лунно събитие.
Пълнолунието на черната луна постоянно е съдбовно време, през което Вселената обилно разпределя на хората премиите и наказванията, които заслужават.
Черна Луна е второто Новолуние през същия месец. Новолунието в Дева ще ви даде мотивацията, от която се нуждаете, с цел да преоцените метода си на живот и да извършите измененията, за които постоянно сте мечтали. Новолунието в Дева е време за смяна и размисъл в гонене на вашето благополучие. Новолунието е подобаващото време да стартирате нови планове и да следвате фантазиите си. Новолунието в идеалния случай е интервал на усилена работа, до момента в който Пълнолунието е интервал на премия.
В момента силата на Девата е мощна. Може да имате потребност да организирате всичко безредно и неорганизирано. Опитайте да бъдете по-толерантни и приемете несъвършенствата на живота. По-добре е да се доверим на живота и да го оставим да тече по собствен метод, а не всичко би трябвало да бъде съгласно нашите упования.

Новолунието на 30 август е най-хубавата фаза на луната за доста дълго време за пускане на нещо ново или наново зареждане с сила. Това е изключително положително за романтиката, с цел да можете да намерите същинската си сродна душа или да подсилите брака.
Ето по какъв начин вашият зодиакален знак ще бъде повлиян от това рядко небесно събитие:
Овен – Време за метаморфоза
Овен, Новолунието ще има значимо въздействие върху всекидневието ви, ритуалите ви, както и върху професионалния ви живот. Ще почувствате нуждата да преоцените нещата по време на тази фаза на Луната и ще бъдете изправени пред предизвикването да реорганизирате дните си.

Има огромна възможност през идващите няколко месеца да се прояви нова работа за вас, изключително в случай че сте се надявали на малко смяна. Междувременно, уверете се, че се грижите добре за себе си физически, защото може би сте го подтиквали и би трябвало да преразгледате своите процедури.
Телец – Останете спокойни
Приятели Телец, натискът върху раменете ви ще се усили през интервала на Черната Луна и ще би трябвало да намерите най-хубавия метод да управлявате времето си.
Това Новолуние е в отлично съчетаем земен знак за вас, Телец, а попадането в зоната ви на романтика може да докара до нова обич. Съществуващите връзки стават по-сладки, макар че ще би трябвало да внимавате за модели на спор или рецензия. Тези, които се надяват да забременеят, може да имат триумф!

Близнаци – Напрежението нараства
Близнаци, можете да очаквате някои различия сред себе си и колегата си, свързани с дома. Когато усетите яд да кипи вътре във вас, направете крачка обратно и преценете нещата вместо да избухнете.
Тези от вас, които се надяват на нов дом, може просто да имат шанс, в случай че зададете желанията си в тази посока! Промяната наподобява постоянна и вълнуваща, макар че ще би трябвало да сте сигурни, че няма да оставите фантазиите си да избягат.

РАК – Нови другарства
Рак, Новолунието ще ви направи доста общителни и даже бихте могли да се срещнете с доста нови забавни хора. Що се отнася до вашия професионален живот, нещата ще се извърнат вълнуващо за вас.
Този интервал ви моли да се измъкнете измежду природата и да имате някои толкоз нужни нови прекарвания. Да бъдеш измежду природата ще бъде доста възстановително за здравето ти и ще ти помогне да отстраниш фокуса от терзанията си за известно време. Не забравяйте да наблюдавате деликатно думите си през това време и може да сте по-бърз в реакциите си, в сравнение с възнамерявате да бъдете. За това внимавайте с думите си.

Лъв – Проверете финансите си
Черната Луна свети във вашия Лъв и ви предизвиква да вземете някои преференциални финансови решения. Защо да не потърсим някои смели финансови ходове; рискът може да се изплати и да видиш по какъв начин си блъснал джакпота.
Може да получите непредвиден финансов доход, който се отваря пред вас през идващите няколко месеца, Лъв, и е подобаващ миг да прегледате полезностите си към това, което смятате за почтено. Не играйте дребни игри, заслужавате премиите от цялата си упорита работа.

Дева – Стани и се брои
Ще намерите увереността да отстоявате себе си и своите хрумвания. Преобръщане и ухапване на езика са неща от предишното за вас, другари Дева. Дойде време да излезете от черупката си и да изкажете мнението си.
С цялата тази сила на Новолуние и планетите във вашия знак Дева, вие сигурно сте готови за огромна смяна в живота през идващите няколко месеца. Уверете се, че създавате планове, които са фокусирани върху вашето персонално благоденствие и благополучие и физическо здраве. Сега е най-подходящото време за детоксикация и пускане на нова рутина и привички, която ви кара да се чувствате добре.

Везни – Любовта е на всички места!
Приятели Везни, възможностите ви да намерите обич са доста високи в този момент! Връзката, за която сте фантазирали, най-сетне е на път да се оформи и да стане действителна. Използвайте оптимално своя шанс в любовта още в този момент!
Това е Новолуние, което ви кани да излезете отвън своя свят и да протегнете ръка, с цел да служите на човечеството по някакъв метод. Присъединяването към благотворителна организация или доброволчество през идващите няколко месеца може да бъде доста потребно за вас и да ви донесе голямо духовно израстване.

Скорпион – Любов от пръв взор!
Скорпион, можете с неспокойствие да се срещнете с някой, който изцяло ще ви вземе дъха. Ако към този момент сте във връзка, има възможност да срещнете някои нови другари, които ще оказват помощ на фантазиите ви да се осъществен.
Ще срещнете нови съдружници, които ще създадат това Новолуние запаметяващо се за вас, Скорпион и можете да намерите хората, които дават отговор на вашите най-скъпи вярвания.
Ще се окажете прелестно сюрпризирани. Създайте нови цели за идващите половин година и работете амбициозно за постигането им!

Стрелец – Професионални компликации
Черната Луна на 30 август ще вкара някои промени, въведени в професионалния ви живот, Стрелец. Ще ви е мъчно да приемете измененията, само че напъните ви за опозиция няма да се изплатят. Трябва да разберете, че не можете да спечелите всяка борба.
Онези Стрелци, които се надяват на смяна в кариерата, може да открият, че фантазиите ви ще се осъществен скоро – време е да зададете нов път за себе си и да деянията това, което в действителност желаете в професионален проект. Не позволявайте на рецензията да ви смъкна и се старайте да поддържате позитивния си оптимизъм – това ще донесе изгоди.

Козирог – Революция в връзките
Козирог, Черната Луна ще ви донесе нов другар или ще се срещнете с някой, към който сте доста полово привлечени. Ако имате планувано идно пътешестване, може да се наложи да оправите някои от проектите си и да извършите някои корекции в тях.
Това земно новолуние е добре за вас, Козирог, и може да се ориентирате да научите някои нови умения през идващите няколко месеца, с цел да ви направи най-хубавите във вашата област. Да излезеш там и да преследваш по този начин мечтаните фантазии е името на играта.

Водолей – Подновяване!
Приятели Водолей, Черната Луна ще ви насърчи да преоцените метода си на живот и може да ви подтикне да започнете нещо ново. И тласъкът на либидото ви също не е изключен.
Това Новолуние може да донесе завещание за вас, Водолей, утвърждение на заем или някаква помощ извън, с цел да ви помогне да преследвате фантазиите си. Чудесно време е да пренаредите финансите и да ги приведете в ред, както и да се съобразите с избягването на ненужни материални спорове със брачна половинка или колегата си.

Риби – Много положителни вести
Риби, Новолунието на 30 август ще ви накара да се срещнете с някой, за който в действителност сърцето ви се състезава. От професионална страна на нещата може да имате добър късмет да подпишете нов контракт и да ударите
джакпота.
Имате шанс, Риби, защото Новолунието попада в зоната на вашите задължения, което би могло да покаже връзката ви на идващото равнище. Внимавайте да държите краката си крепко стъпили на земята и се уверете, че сте практични и не жертвате доста.

Обобщение на новолунието в Дева
Това Новолуние има спомагателен акцент върху знака Дева. Преустановяването, детоксикацията и намирането на способи да бъдете по-здрави физически, душевен и духовно са чудесни способи да натиснете бутона за нулиране. С Марс и Венера наоколо, пробвайте се да не бъдете пометени от перфекционизъм и се сдържайте от рецензия – както за себе си, по този начин и за другите. Не се фокусирайте върху минусите, фокусирайте се върху това, което може да бъде поправено и намерете способи да извършите повече място за положителни, по-здравословни неща в живота си!
Инфо: За Жената


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР