Тази нощ ще се проведе 72-рото издание на Мача на

...
Тази нощ ще се проведе 72-рото издание на Мача на
Коментари Харесай

ЛеБрон срещу Янис в Мача на звездите - шоуто е гарантирано

Тази нощ ще се организира 72-рото издание на " Мача на звездите " в НБА. Демонстративното шоу ще опълчи Отбор Янис на Отбор ЛеБрон, като неговото начало ще бъде сложено към 3:30 часа българско време. Сблъсъкът ще се организира във " Вивинт Арена " в Солт Лейк Сити - тъкмо 30 години след първия " Мач на звездите ", извършен в този щат през 1993-а.

За първи път в историята на дуела съставите на двата тима ще станат ясни към един час преди неговото начало. Това нововъдение бе утвърдено от НБА, като суперзвездата на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс и водачът на Милуоки Бъкс Янис Адетокунбо ще имат опцията да избират своите съотборници на правилото на уличните игри. Старши треньорът на тим ЛеБрон ще бъде Майкъл Малоун от Денвър Нъгетс, до момента в който ментор на Отбор Янис ще е Джо Мадзула от Бостън Селтикс.

Както е известно, през тази година форматът на мача ще бъде същият като този през 2020-а. Отборът, който вкара повече точки през всяка от първите три 12-минутни четвърти, ще получи парична премия, която ще подари за щедрост. Общият резултат също ще се брои, като в последния интервал лидерът в резултата ще би трябвало да вкара още 24 точки, с цел да завоюва мача. Тоест - в случай че единият тим води със 110:100, то той би трябвало да стигне границата от 134, с цел да завоюва. Същото важи и за отбора, който губи в този миг. 24-те точки, които се гонят в последната четвърт, са в памет на именития Коби Брайънт и неговия иконичен №24.

Ето и кои баскетболисти ще вземат присъединяване в шоуто тази вечер: 

Титуляри на Изток: Кайри Ървинг (преди трейда във Финикс), Донован Мичъл, Янис Адетокунбо, Джейсън Тейтъм, Джоел Ембийд 

Резерви на Изток: Джейлън Браун, ДеМар ДеРоузън, Тайрийз Халибъртън, Джрю Холидей, Джулиъс Рандъл, Бам Адебайо, Паскал Сиакам 

Титуляри на Запад: Джа Морант, Лука Дончич, Никола Йокич, ЛеБрон Джеймс, Лаури Марканен 

Резерви на Запад: Шей Гилджъс-Алекзандър, Деймиън Лилард, Джа Морант, Пол Джордж, Джарън Джаксън-младши, Домантас Сабонис, Антъни Едуардс, Ди`Аарън Фокс. 

Контузени, само че определени авансово в " Мача на звездите ": Стеф Къри, Кевин Дюрант, Зайън Уилямсън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР