Тази нощ ще бъде предимно ясно и почти тихо. В

...
Тази нощ ще бъде предимно ясно и почти тихо. В
Коментари Харесай

Ще се върне ли слънчевото време утре по морето?

Тази нощ ще бъде най-вече ясно и съвсем безшумно. В утринните часове тук-там в равнините и към водните басейни ще има мъгла.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, в утринните часове на обособени места с понижена видимост. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максимални температури: 17°-19°. Температурата на морската вода е 9°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

На 14 ноември слънцето във Варна изгрява в 6:59 часа и залязва в 16:45 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 46 минути. Фаза на луната е един ден след новолуние.

Във вътрешността на страната ще е най-вече слънчево, след обяд с раздрана висока и междинна облачност. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Преобладаващите минимални температури ще бъдат сред 0° и 5°, по Черноморието до 7-8°, а оптималните - сред 17° и 22°. В София минимална температура към 1°, оптималната - към 19°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад. Температурите ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към 16°, на 2000 метра - към 7°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР