Тази нощ се проведе първият в историята онлайн Драфт на

...
Тази нощ се проведе първият в историята онлайн Драфт на
Коментари Харесай

Борислава Христова остана на крачка от женската НБА

Тази нощ се организира първият в историята онлайн Драфт на женската Национална баскетболна асоциация. 36 девойки откриха място при най-хубавите, само че сънародничката ни Борислава Христова за жал не бе от тях. 23-годишната варненка заявява присъединяване си в Драфта, откакто приключи колежа Вашингтон Стейт, където написа история - трансформира се в топреализатор за всички времена с 2,269 маркирани точки.

With the No. 1 pick in the #WNBADraft 2020 presented by @StateFarm, the @nyliberty select Sabrina Ionescu from @OregonWBB! pic.twitter.com/n0nZmBFDtE
— WNBA (@WNBA) April 17, 2020 Очакванията за Боби бяха попадане в третия кръг на Драфта при изборите на Чикаго Скай, само че клубът се спря на други състезателки. Това въпреки всичко не е единствената опция за Христова да играе в най-силната лига в света. Тя към момента може да организира тренировки с отборите от ЖНБА и да потвърди уменията си, в случай че някой от клубовете позволи това да се случи.
 Топ организация ще съставлява Борислава Христова
" Ако не ме изберат, към момента ще имам късмет за проби. Винаги мога да се прибера, да играя професионално в Европа, да се развия и да се върна по-добра, в сравнение с съм в този момент ", показа Христова преди Драфта.

Washington State Star Borislava Hristova hopes to hear named called in #WNBA draft. https://t.co/HR9cPiPbG3
— Ryan Wayne Collingwood (@SR_Collingwood) April 17, 2020 Иначе, феноменът Сабрина Йонеску предстоящо бе определена под №1 от Ню Йорк Либърти. Топ 3 оформиха Сату Сабали, определена от Далас Уингс и Лорън Кокс от Индиана Фивър.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР