Тази нощ облачността ще е разкъсана, предимно средна и висока.

...
Тази нощ облачността ще е разкъсана, предимно средна и висока.
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в събота по морето?

Тази нощ облачността ще е раздрана, най-вече междинна и висока. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан вятър от юг-югоизток. Минималните температури ще са най-вече сред 2° и 7°, в София – към 3°.

Утре над Черноморието облачността ще е раздрана,висока и междинна, само че до вечерта ще се вплътни. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 13° и 18°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

На 6 януари слънцето във Варна изгрява в 7:41 часа и залязва в 16:48 часа. Продължителността на деня е 9 часа и 7 минути. Фазата на луната е две дни след последна четвърт.

Във вътрешността на страната ще има раздрана облачност, която до вечерта от юг ще се усили. Късно вечерта и през нощта против неделя тук-там в крайните южни региони, основно в Родопската област, ще завали дъжд. Ще духа до сдържан, в източната част на Дунавската низина краткотрайно мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 10° и 15°, на север от планините до 18°, в София – към 13°.

Над планините облачността ще е раздрана, само че от юг ще се усилва и до вечерта тук-там в Рило-Родопската област ще завали дъжд, над 1800 m - сняг. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра - към 3°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР