Тази необикновена година промени живота на хората по най-различни начини.

...
Тази необикновена година промени живота на хората по най-различни начини.
Коментари Харесай

Викингът“ Александър Лудвиг е влюбен до уши

Тази невероятна година промени живота на хората по най-различни способи. Сега, когато тя е към края си, е време за равносметки.
 Александър Лудвиг, Лорън Диър и по какъв начин артистът заяви на приятелите си, че се е сгодил
Защо Александър Лудвиг е най-щастливият мъж на света

Актьорът от „ Викинги “ има страхотна вест

Александър Лудвиг е измежду тези късметлии, на които тази толкоз " луда " година, както я назовава той, е донесла най-хубавото нещо - любовта.

Във време на доста неустановеност и компликации за всички, артистът счита, че е не просто късметлия, а най-големият късметлия, той в никакъв случай не се е чувствал по-сигурен в нещо.

Годеницата си Лорън Диър той назовава " най-невероятната, любяща, грижовна и напряко страхотна жена ", която в миналото е срещал. " Ти си освен най-хубавият ми другар, само че и моята опора, моята жена, моят " сътрудник в закононарушението " и този, който желая до себе си и в положително и в неприятно, през целия път, до момента в който не се настаним на клатещи се столове, с цел да играем дружно карти. Обичам фамилията ти, обичам приятелите ти и най-много обичам нас ".

Актьорът приключва прочувственото си пояснение в обич по този начин: " С теб съм си у дома, без значение къде се намираме. Толкова е елементарно. Обичам те, скъпа, и постоянно ще те обичам. Сега дано покараме още моторни шейни ".

Е, като се изключи че благородно му завиждаме, му пожелаваме тази приказка да продължи безспир.

Netflix вдъхва нов живот на " Викинги "

Готви се нов сериал
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР