Тази неделя пред Мариан Станков – Мон Дьо застана edna

...
Тази неделя пред Мариан Станков – Мон Дьо застана edna
Коментари Харесай

Хилда Казасян: „Ако 20-годишната Хилда ме види днес, ще ме отмине, защото няма да ме познае“

Тази неделя пред Мариан Станков – Мон Дьо застана edna прелестна и лъчезарна жена.

За Хилда Казасян тайната на триумфа е да не се отдалечаваш от верните хора и да не се отклоняваш от пътя, по който решаваш да поемеш.

Истината е, че зад нейната заразителна усмивка и душа, отворена към света, стои един човек, който постоянно има потребност да се усамотява, с цел да презарежда батериите си. Там, където е безшумно. Там, където оставаш уединено със себе си.

„ Най-важното е да си лягаш спокоен. “

За Хилда щастието е работа. Щастлив живот значи да честваме нещата, които са наред, и да се опитваме да изправим нещата, които не са наред. В тази видимо простичка мисъл има толкоз доста мъдрост.

На 20-годишна възраст отпътува за Съединени американски щати, където по това време живее майка ѝ с втория си брачен партньор. Въпреки че има опция да остане, нито за момент не съжалява, че е избрала да се върне назад в България.
 12-те най-мъдри съвета, които в миналото сте чували  12-те най-мъдри съвета, които в миналото сте чували  12-те най-мъдри съвета, които в миналото сте чували  12-те най-мъдри съвета, които в миналото сте чували
Възрастта и бръчките нямат никакво значение, когато носиш живота и любознанието към света в очите ти.

Провалът я смачква. Той е трамплин за мощно целеустремени хора, а тя от своя страна не се счита за извънредно амбициозна:

„ Никога не съм се подтикнала от неуспехите. Винаги поощряването за мен е бил метод да желая да се надскоча. “

Вътрешната победа, вътрешното задоволство са доста значими, несъмнено, само че човек има потребност и от отмора. И да не се взима прекомерно насериозно. Точно като нейният татко – Вили, Казасян, който ни напусна през 2008 година. Да бъдеш щерка на популярен джаз музикант, диригент, композитор, аранжор и пианист е благосъстояние и житейска задача. А мъдростта и лекотата, с която той умееше да живее, през днешния ден Хилда открива в своята прелестна пораснала щерка.
 10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка  10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка  10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка  10 сигурни доказателства, че сте алфа двойка
Хилда е безапелационна, човешките взаимоотношения би трябвало да са променливи. Като морски талази. Като бриз. Въпреки зрелостта, която ти пречи да се пуснеш по течението. Въпреки провокациите на времето.

А да преживявате дружно измененията, да се разбирате с една дума – това не е шанс, това е Божи подарък .

Цялото изявление гледайте във видеото горе.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР