Тази неделя от 10.00 часа на Славейковото пазарче, се организира

...
Тази неделя от 10.00 часа на Славейковото пазарче, се организира
Коментари Харесай

Тази неделя: Благотворителен базар в подкрепа на Тошко

Тази неделя от 10.00 часа на Славейковото пазарче, се провежда благотворителен базар. Средствата събрани от него ще са за лекуването на Тодор. Той е на 39 години, живее в квартал „ Меден рудник “. Баща е на 7-годишно момченце. Тодор е дълготраен интернационален водач на ТИР.

От 31 март, 2022 година е диагностициран с венозна тромбоза на ситусите с интерцеребрален конгестиен кръвоизлив в лява темпороокципитална зона. Претърпял е три оперативни интервенции в Германия. Предстои му четвърта - слагане на IPS- краниален имплант, която ще се извърши в България, УМБАЛ,,Свети Иван Рилски “.

За това са нужни 43 000 лева, с които фамилията не разполага, защото с всички свои спестявания са заплатили за предходните интервенции.

„ Близките на Тодор молят всеки, който има опция дано да помогне, всеки лев е от изгода. Сумата не е огромна, тъй че можем да се обединим и да я съберем. Това е втората благотворителна акция. Този път взехме решение да е базар, с цел да се включат още повече хора “, съобщи Нуртен Чаушева – „ Мисис Черно Море 2023 г “, която е и уредник на благотворителната акция.

В благотворителния базар ще се включат Мелничен комплекс „ Медово “, бързо хранене „ Мамбо “, свои картини – приятност за душата ще предложи художничката Ася Петрова.

Който няма опция да отиде на благотворителния базар, може да преведе средства за Тодор на:

BG98UBBS80021046031750

BIC код: UBBSBGSF

Тодор Митков Митев
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР