Тази молитва се чете винаги в първия ден на Новата

...
Тази молитва се чете винаги в първия ден на Новата
Коментари Харесай

Тази специална молитва се чете на 1 януари, за да е успешна цялата ви година!

Тази молитва се чете постоянно в първия ден на Новата година. На 1 януари се празнува Обрезание Господне и Васильовден. По традиция в този ден се отбелязва и настъпването на Новата година.

Запазени са голям брой поверия и вярвания, свързани с този енергиен ден. В предишното в този ден се четяла една специфична мощна молитва за привличане на триумф и богатство през цялата година.

Смята се, че който я прочете 3 пъти през този ден, през цялата година ще бъде благополучен и финансовите проблеми няма да го застигнат.

Тази молитва в действителност оказва помощ. Ето по какъв начин вярно да я четете. 

Най-добре да я прочетете рано заран, денем и след залез слънце. Трябва да се чете с религия, в близост би трябвало да бъде безшумно, с цел да не ви пречи никой.

Смята се, че този, който съобщи тази молитва на своите другари и родственици с благопожелание за благополучие и триумфи, ще има доста сполучлива година. 

Ето я и самата молитва:

Господи Боже, на всички забележими и невидими твари Творец и Създател, сътворил времената и летата, Сам благослови започващата през днешния ден Нова година, която ние считаме за Твое олицетворение за нашето избавление.

Позволи на да прекараме тази година и доста като нея в мир и единодушие с ближните наши; укрепи и популяризира Светата Вселенска черква, която Ти Сам основа в Йерусалим, и посредством избавителната жертва на святото Тяло и пречиста Кръв освети.

Отечеството наше возвеси, запази и прослави; дълголетие, здраве, обилие от плодове земни и ароматен въздух дай нам; на мене, грешного раба Твой, на всички родственици и мои близки и всички благоверни християни, като същински наш висш Пастир, опази, огради и пътя на спасението утвърди, с цел да можем ние, следвайки го след дълъг и благоденстващ живот в този свят, да достигнем Твоето Царство Небесно и да получим постоянно самодоволство от светиите Твои.

Амин.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР