Какъв компромат? Хората, които са се подписали казват, че не

...
Какъв компромат? Хората, които са се подписали казват, че не
Коментари Харесай

Делян Добрев за фалшификациите на Кирил Петков: Какъв компромат? Хората отричат да са се подписвали

„ Какъв компромат? Хората, които са се подписали споделят, че не са го създали. Как може в 01:30 ч през нощта да се създадат подправени документи, да се подправят подписите на десетки хора, да се внесе този документ в Търговския указател и след това да казваш, че е компромат “, съобщи пред БНР във връзка изтеклите данни от „ Биволъ “ Делян Добрев от ГЕРБ-СДС. Той отговори на думите на Кирил Петков, че това бил следващият кьорфишек от ДАНС. Делян Добрев съпостави реакцията на съпредседателя на ПП/ДБ с тази на Асен Василев, който отрекъл да познава контарабндистите Марин и Стефан, а те да са ходили в МФ три пъти, придружавани от неговия персонален водач

„ Тези хора не са ходили до тоалетна. Те са били при Асен Василев. Относно фалшифицираните документи, аз не разбирам за какво им е било да го вършат. Едва ли някои от сдружението щеше да откаже автограф или да упълномощи Лена Бориславова. Не знам по какъв начин хора, които нарушават закона с лека ръка се вършат на честни и почтени. Те не били корумпирани, не били техни каналите. Всичко сочи в противоположната посока “, добави Делян Добрев.

Политическа партия съзнателно водиха към банкрут „ Булгаргаз “, с цел да може бизнесът да се вземе от Сашо Дончев, съобщи още в интерюто Делян Добрев. Според данните му „ Промяната “ са източили 1.2 милиарда от комплекса „ Марица Изток “ в последните три годин.

„ Само от енергетиката в последните три години Асен Василев прибра 5.4 милиарда. За три години имаме едвам 4% усвоени средства от Европейски Съюз, означи още Добрев. „ Трябваше да се сме усвоили 50%. Когато България не се ръководи от ГЕРБ, а се ръководи от тези дилетанти, ето това се получава “.

„ През последните три години единстственото, което направиха, е да изтеглят 20 милиарда заеми, да ги раздадат на пенсионерите и да не усвоят нищо от европейските фондове “.

„ Членовете на борда на НЕК по този начин са си нараснали заплатите, че за една година взимат по 70 хиляди лв., уточни още Добрев. По 5-6 хиляди лева на съвещание, което продължава 1 час. Сигурно имат по 10 съвещания. По наше време бяха лимитирани. Те си бяха назначили калинките във всички бордове “, съобщи още той. 

„ Всеки път когато съм ходил на среща с Пеевски, Асен Василев беше там. Пеевски ме канеше, с цел да ме пропагандират и убеждават. Те бяха непрекъснато дружно. На тези срещи не е участвал Бойко Борисов “. 

Делян Добрев разгласи, че ще води листата на ГЕРБ в Хасково и Разград.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР