Тази история е разказана от Стивън Куейл през 2002 г.

...
Тази история е разказана от Стивън Куейл през 2002 г.
Коментари Харесай

Мистерията с великана човекоядец от Кандахар и US командоси 



Тази история е разказана от Стивън Куейл през 2002 година в известна американска паранормална радиостанция. Според Куейл целият този случай неотложно е бил систематизиран за дълго време и прикрит от обществеността с напъните на държавното управление на Съединени американски щати.

И по този начин, всичко почнало, когато един ден по време на военната интервенция на Съединени американски щати в Афганистан, отряд американски бойци не се върнал от задача. Опитали се да се свържат с тях по радиото, само че никой не дал отговор.

В отговор в пустинята е изпратена специфична група със задачата да откри и върне изчезналия отряд. Предполагало се, че отрядът можело да е попаднал в блокада, а бойците са убити или пленени от съперника.

Пристигайки в региона, където е отишъл изчезналия отряд, бойците почнали да оглеждат региона и скоро се натъкнали на входа на огромна пещера. На входа на пещерата лежали някои неща, които при по-внимателно разглеждане се оказали оръжието и оборудването на изчезналия отряд.

Групата деликатно оглеждала входа на пещерата, когато внезапно оттова изскочил великански човек, по-висок от двама елементарни хора, качени един върху различен.

Определено бил мъж с рошава алена брада и рижа коса. Той изкрещял от гняв и се втурна към бойците с юмруци. Същите се отдръпнали и почнали да стрелят по колоса с техните 50 пушки BMG Barrett.

Дори и с такава голяма огнева мощност, на целия отряд били нужни цели 30 секунди непрестанен обстрел на колоса, с цел да го съборят най-сетне на земята.

След като колосът бил погубен, екипът на SWAT претърсил вътрешността на пещерата и разкрил телата на мъжете от изчезналия отряд, изгризани до кости, както и по-стари човешки кости. Войниците стигнали до извода, че този канибал исполин живее в тази пещера отдавна и изяжда преминаващите хора.

Що се отнася до тялото на колоса, то тежало минимум 500 кг и по-късно било превозено по въздух до локалната военна база, а по-късно изпратено до по-голям аероплан и никой различен не го видял и чул.

Когато бойците на SWAT се върнали в Щатите, те били принудени да подпишат съглашения за неразкриване и целият случай бил посочен като систематизиран.

Превод: БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР