Тази година тенденциите в кройките са в двете крайности. Или

...
Тази година тенденциите в кройките са в двете крайности. Или
Коментари Харесай

21 стайлинг идеи с любимите ни летни блузи

Тази година трендовете в кройките са в двете крайности. Или избираме обикновен едноцветен tank топ, или блуза с буфан ръкави, каквито можем да намерим във всевъзможни цветове и форми.
               
on Jul 27, 2020 at 11:02am PDT

Tank топ е практично решение и точно по тази причина множеството от нас имат най-малко един в дрешника си. Това не значи, че би трябвало да бъде отегчителен и без темперамент. Може да заложим на топ с една презрамка, който нежно разкрива рамото ни или пък да го изберем в някой пресен и непредвиден цвят. Те се съчетават елементарно с всичко, а най-вече ги харесваме под или с. Нежните бижута са отлично допълнение към подобен аутфит – като с което можете да се сдобиете от платформата.
               
on Jun 10, 2020 at 4:57am PDT

Ако пък имате мотив или желаете да изпъкнете, с блуза с няма по какъв начин да останете незабелязани. Те придават това сантиментално въодушевление, което търсим цяло лято, а тези с голи рамена непосредствено ни придвижват в южна Италия. За най-горещите дни ги избираме в бяло.

Понякога не е нужно да търсим нещо в магазините, когато желаеме да разнообразим стайлинга си. Един прекрасен копринен шал, завързан върху горнище на бански, може да изиграе ролята на нов топ. Но в случай че въпреки всичко сте решили да си вземете нещо ново, разгледайте галерията ни със стайлинг хрумвания и шопинг находки за лятно фешън ентусиазъм.
 


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР