Тази година компанията Vkworld вече пусна смартфона Vkworld Mix Plus,

...
Тази година компанията Vkworld вече пусна смартфона Vkworld Mix Plus,
Коментари Харесай

VKWorld S8 ще се превърне в първия безрамков смартфон с капацитет на батерията 5000 mah

Тази година компанията Vkworld към този момент пусна смарт телефона Vkworld Mix Plus, който припомня на миналогодишния безрамков смарт телефон Xiaomi Mi Mix. Устройството е получило бюджетен хардуер, много необятна рамка под екрана и батерия с потенциал 2850 мА•ч.

Производителят обаче продължава да се движи в тази посока, работейки над няколко безрамкови смарт телефона, единият от които ще бъде VKWorld S8 .

VKWorld S8 ще получи по-атрактивен дизайн и екран със съответствие 18:9. Производителят твърди, че VKWorld S8 ще се откроява на фона на останалите китайски клонинги на Samsung Galaxy S8 с в действителност доста тънки рамки. Широчината на страничните рамки ще бъде единствено 1 мм. Горната ще е с дължина от 3,2 mm, а в нея ще се намира високоговорителя и датчиците за светлина и приближение.

Присъстващите към този момент безрамкови смарт телефони на пазара не могат да се похвалят с впечатляваща самостоятелност, само че VKWorld S8 ще се трансформира в първия безрамков смарт телефон с акумулаторна батерия с потенциал 5000 mah•ч. Литиево-полимерната батерия ще се доставя от Sony. В взаимозависимост от сюжета на потребление, смарт телефона ще се зарежда на 2-3 дни. Също по този начин е планувана и поддръжка на 24-ватово бързо зареждане.

Към момента не е известно, коя еднокристална система ще се трансформира в основа на хардуерния заряд в VKWorld S8, само че знаем, че размера на RAM и flash-паметта ще бъде надлежно 4 и 64 GB. Основната камера ще е двойна, а задния панел е затрупан с извито стъкло.

Апаратът ще бъде показан през октомври тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР