Тази година е годината на романтичният Заек и той е

...
Тази година е годината на романтичният Заек и той е
Коментари Харесай

Три зодиакални знака, които ще се влюбят от пръв поглед през 2023 г.

Тази година е годината на сантименталният Заек и той е твърдо решен да ни покаже, че любовта от пръв взор съществува. Пригответе се за някои доста непредвидени и забавни събития, защото 2023 година ще накара някои от нас да се почувстват като герои от холивудски филми.

Открийте на кои зодии се е паднал шанс – „ обич “ тази година съгласно зодиака.
Телец (21 април - 20 май)
Като всемирски човек във всеки смисъл на думата, Телецът не желае и да чуе за обич от пръв взор. Първо би трябвало да ревизира всички претенденти за сериозността и искреността на възприятията, да провежда тест със фамилна вечеря с родителите си, да изяде кг сол с новия евентуален сътрудник и едвам тогава да се отпусне. Но не и през 2023 година Защото ще се случи по този начин, че този път лавина от ярки усеща ще затрупа представителите на тази зодия.

Безполезно е да се съпротивлявате. Ще би трябвало да оставите настрани естествената си нерешителност и да се доверите на интуицията си. Не се тормозете, тъй като вътрешният глас ще ви подскаже вярното решение. Най-вероятно ще се сблъскате с предопределена за вас обич, до момента в който вършите общоприети неща, като да вземем за пример да занесете колата си на ремонт, да получите банков заем или да предадете значими служебни документи.
Именно при такива условия Телецът ненадейно ще открие тъкмо този човек, който ще го „ порази “ на място от пръв взор.

Не бързайте да отстъпвате и най-малко намекнете за интереса си, като прибегнете до лек флирт. Бъдете сигурни, че ще ви бъде отвърнато, тъй като ориста е подготвила впечатляващ романс за вас.
Лъв (23 юли - 22 август)
Страстни и сантиментални, Лъвовете постоянно се влюбват в красиви непознати. Въпреки това рядко преминавате оттатък лекия флирт, който е единствено с цел да се поддържате в добра форма. През 2023 година звездите ще се обединят в едно желание - да ви подмятат същинска обич, предопределена да обърка всички проекти и уверено да нахлуе в ергенския живот на Лъва.
С безспорна възможност на някое от обществените събития ще се случи непредвидена среща. Именно там Лъвовете имат всички шансове да срещнат човек, който не могат да подминат.

Имайте поради, че ще би трябвало да деянията самодейност, защото от това ще зависи бъдещето на връзката. Отхвърлете вълнението и обсъдете с индивида, който ви тревожи, някаква дреболия: времето, картината, която виси наоколо, или представлението, което сте видели. Но не прекалявайте с ентусиазма, тъй като от време на време Лъвовете са доста напористи. Запазете отдалеченост и не забравяйте за леката нотка на тайнственост.

Половинката, която ориста ви е отредила в близко бъдеще, несъмнено няма да издържи дълго без да отвърне на интереса ви.
Козирог (22 декември - 20 януари)
През 2023 година кариеристите и прагматиците Козирози, които от дълго време са престанали да имат вяра в огромното и ярко възприятие, сигурно ще преразгледат своите житейски правила. На тези циници и скептици е обезпечено съдбовно запознанство, което ще зашемети и ще накара сърцето да бие по-бързо. Звездите ви поучават да се оглеждате деликатно, тъй като любовта от пръв взор може да ви чака на всички места.

Най-вероятно значим човек ще се появи на хоризонта напълно ненадейно, в миг, когато Козирозите не са подготвени да дадат телефонния си номер. Например: по време на утринното бягане, когато отиват до най-близкия магазин или даже в разгара на вечерното запушване.

Бъдете подготвени да посрещнете събдоносната си обич във всеки един миг, по тази причина не бързайте да отправяте непоколебим взор към хубав непознат/а, който ви е заговорил, да показвате неспокойствие или да усъвършенствате остроумието си върху него. Вгледайте се по-внимателно в този човек и след няколко минути ще разберете, че въобще не сте срещу да поддържате връзка и за напред с тази персона. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР