Тази година червеният килим на „Златните глобуси” почерня. Почти всички

...
Тази година червеният килим на „Златните глобуси” почерня. Почти всички
Коментари Харесай

Вълна от критики заля звездите, пренебрегнали черното на Глобусите

Тази година аленият килим на „ Златните глобуси” почерня. Почти всички посетители на церемонията се появиха облечени в черно, вместо в екстравагантни и блестящи тоалети, в каквито сме привикнали да ги виждаме. Така те желаеха да покажат своето отношение към половите похищения в Холивуд, за които се разбра през последните месеци и оставиха голямо леке върху историята на американската киноиндустрия.



И до момента в който звезди като Анджелина Джоли, Рийз Уидърспун и Джъстин Тимбърлейк се появиха на раздаването на премиите в най-красивите и стилни черни ансамбли, имаше няколко звезди, които не зачетоха митинга и стъпиха на аления килим, облечени в ярки цветни рокли. Това им навлече гнева на сътрудници и почитатели, а рецензиите към тях заляха обществените мрежи.

Може би най-ярък образец за занемаряване на оповестения дрескод беше Бланка Бланко. 36-годишната актриса се появи в мощно изрязана яркочервена рокля и упреците за „ нейното неуместно облекло” не закъсняха.



"Бланка Бланко не би трябвало безусловно да се преценява с дрескода #WhyWeWearBlack („ Защо носим черно”), само че въпреки всичко да се появи в рокля, която освен е яркочервена, само че и извънредно разголена, наподобява като неглижиране на цялото придвижване ", написа консуматор.

"Срам ме е вместо нея ", "Бланка Бланко, даже не знам коя си ти " — бяха единствено част от изявленията в Twitter, които подлагаха на критика избора на актрисата и споделяха срама и възмущението си..

Самата Бланко реагира с два туита. Единият гласеше: „ Проблемът (със половия тормоз бел.ред.) е по-голям от моята рокля”. В другата обява тя споделя, че аленият цвят е пристрастеност.

По-късно пред Fox тя съобщи, че гневът против нея е „ наранил възприятията й”, само че това е цената да бъдеш част от филмовата промишленост.

Германският модел Барбара Майер също не почете акцията и се появи в прелестна рокля с смело деколте.



Към групата на „ бунтарите” се причисли актрисата Зенобия Шроф, както и президентът на Асоциацията на задграничната преса в Холивуд Мехер Татна.

"Явно Мехер Татна не е получила имейла за акцията против половия тормоз ", написа един интернет консуматор преди индийката да изясни, че е облякла алена рокля, вид сари, от почитание към традициите на родната си, където на сходни събития не се носи черно.



Критики отнесоха и няколко звезди, които се появиха в черен цвят. Те бяха упрекнати в двуличие. Една от тях беше Опра Уинфри, чиято тирада развълнува доста хора. Потребител в Twitter обаче, напомня какъв брой топли бяха връзките й с продуцента Харви Уайнстийн, който стана прочут като половия агресор на Холивуд.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР