Тази година А1 отново oбяви ново попълнение в собствената си

...
Тази година А1 отново oбяви ново попълнение в собствената си
Коментари Харесай

Новият A1 Alpha 21 – практичност и 3 години гаранция

Тази година А1 още веднъж oбяви ново попълнение в личната си серия смарт телефони. остава правилен на философията на своите прародители и се нарежда в бюджетния ценови клас. Това не значи обаче, че моделът прави компромис с качеството. Свидетелство за това е удължената гаранция от цели 36 месеца, с която ще го получат новите му притежатели.  

е създаден и тестван с присъединяване на специалисти от компанията и е четвъртото потомство смарт телефон на марката. Продажбите му стартираха публично на 19 юли, а клиентите могат да го открият в магазините на А1 в страната, както и онлайн на А1.bg  

Какво се крие в един наличен, само че здрав смартфон   

Със своя типичен дизайн и 6,52-инчов HD+ екран, излезлият една година след А1 Alpha 20 модел демонстрира насоката на развиване на серията на телекома. Тя е композиция от минимализъм и деловитост, подплатена със поръчка за устойчивост. Селфи камерата е елегантно вградена с капковидно изрязване в горната част на екрана. В левия ъгъл на гърба е ситуирана тройна камера, главният датчик, на която е 48 мегапиксела.

Една от най-важните механически характерности на смарт телефона е батерията. А1 Аlpha 21 предлага издръжлива батерия с потенциал от 4000 mAh. За бързата и плавна работа на устройството се грижи 8-ядрен процесор MediaTek, който разчита на 4GB RAM памет. На разположение са 128 GB памет за предпазване на информация, което елементарно може да се усили благодарение на microSD карта до 512 GB.  



Освен положителните характерности, които са подложени на детайлни проби от страна на екипа на А1, смарт телефонът ще зарадва своите притежатели и с удължена гаранция. Именно прецизните проби преди лансирането на A1 Alpha 21 дават съображение моделът да разполага с в допълнение преимущество – 3 години гаранция. Това се трансформира в нормална процедура за моделите на А1.  

Цени и условия  

А1 Аlpha 21 е налично предложение, което ще се предлага на всички пазари, в които оперира А1 Group. Той се подрежда измежду устройствата от бюджетния клас - може да бъде закупен на цени от 129,99 лв. в брой, в композиция с тарифен проект Unlimited 32,99. При покупка на погашение със същия тарифен проект, само че на погашение с двугодишен абонамент, цената му възлиза единствено на 7,99 лв. месечно.  

При комбинирането на смарт телефона точно с този тарифен проект, потребителите получават неограничени и минути и мегабайти мобилен интернет. Пълният лист с цените, според от определения проект може да бъде открит на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР