Тази есен ще донесе нова любов за някои знаци, но

...
Тази есен ще донесе нова любов за някои знаци, но
Коментари Харесай

Три зодии ще преживеят тежка раздяла тази есен

 Тази есен ще донесе нова обич за някои знаци, само че за други ще се трансформира в мъчителен интервал, в резултат на тежка разлъка.

Някои хора може би не допускат какво им вещаят звездите и все още са спокойни с половинките си, само че хороскопът им предсказва лоша изненада. Вижте кои са трите зодии, които е прекомерно евентуално да преживеят разлъка до края на есента:

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак могат да бъдат наречени късметлии. Те съумяват да се измъкнат от такива сложни обстановки, които сигурно не биха могли да създадат без отбраната на шанса.

Докато съперниците и завистниците в отчаянието се пробват да разгадаят тайната на своя триумф, Близнаците към този момент покоряват идващия връх.

Има единствено една област, в която не им върви изключително - сантиментални връзки. Те непрестанно се опасяват да не изгубят обичан човек, тъй че се стараят да запазят връзката си.

Много сътрудници стартират да употребяват мощната обвързаност на Близнаците за егоистични цели. Въпреки че представителите на този зодиакален знак са доста търпеливи, даже тяхното самообладание рано или късно завършва.

Ако прекратят връзката си, то всичко е било премислено повече от един път и тогава е било взето окончателното решение.

Тази есен в персоналния живот на Близнаците няма всичко да бъде толкоз безпрепятствено, колкото им се желае.

В средата на сезона има голяма възможност да прекратят връзката си. Но не изпадайте в обезсърчение, тъй като харизмата на Близнаците ще им помогне да намерят различен сътрудник, с който всичко може да се окаже доста по-успешно.

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак се отличават с много гнусен темперамент, с който не всеки сътрудник може да се оправи.

Сила, непримиримост, ловкост, прозорливост, песимизъм и скептицизъм - тези качества оказват помощ на Скорпионите да останат на на повърхността при корабоплаване в бурното море на живота, само че те не способстват при търсенето на половинката им.

Представителите на този зодиакален знак дълго и скрупулно избират сътрудник. Те мъчно устоят самотата, само че елементарно завършват с човек, който не споделя техните възгледи за живота.

Тази есен Скорпионите ще бъдат изправени пред следващото отчаяние, само че раздялата няма да разбие сърцето им, а ще ги приближи повече към търсенето на верния човек. 

Стрелец

Енергичният Стрелец мъчно понася самотата, по тази причина сърцата им съвсем постоянно са заети. След като приключат една връзка, те се насочват с главата напред към търсенето на нов сътрудник и съвсем нямат време за терзания.

Представителите на този зодиакален знак обичат да идеализират своята сродна душа.

Колкото по-дълго са в една връзка, толкоз по-дълбока е разликата сред действителния човек и идеалния облик, фиктивен от Стрелеца. Когато осъзнава, какъв брой се разграничава другата половина от концепциите му, настава краят.

Стрелецът незабавно потегля в търсене на нов блян. Представителите на този знак на зодиака не могат да се задоволят с малко. Връзката им е или цялостна със пристрастеност, или скучна до неспособност.

Във втория случай всичко свършва много бързо. Решил да напусне, Стрелецът няма да промени решението си, оповестява " Блиц ".

Към края на есента представителите на този зодиакален знак чакат следващата разлъка. Те няма да имат време за меланхолия, тъй че до началото на зимата е допустимо още веднъж да са на крилете на любовта.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР