Тази буря която предстои ще реши всичко - дали България

...
Тази буря която предстои ще реши всичко - дали България
Коментари Харесай

Плевнелиев с порция обвинения към Радев и агент на ДС под прякор Майстора

" Тази стихия която следва ще реши всичко - дали България ще влезе в еврозоната или не - дали Радев ще има втори мандат, дали Борисов няма да има нов мандат, ще забележим тежък конфликт в България.
Това сподели пред bTV някогашният президент на България (2012 - 2017).
 Плевнелиев: Радев е кръгла нула, държи се като Ленин Плевнелиев: Радев е кръгла нула, държи се като Ленин
Нищо, кръгла нула, няма доверие, храчене на страната непрекъснато и към този момент нямам вяра, че нещо ще се промени. По време на пандемия той не...
" Едно нещо е повече от ясно - от една страна е хубаво да има съвещания. Но това са първите - 4 години той не си отвори вратите за никой и за нищо. На един държавен глава не му отива да каже нещо и по-късно да се отметне., сподели Плевнелиев.
" Като държавен глава постоянно съм правел съвещания. Дори с Волен Сидеров, вратата не е била затваряна за него, макар неговите изяви. Ние сме в непредсказуема среда, не можем да кажем по какъв начин ще се развие вирусът през март. Но от друга позиция сякаш е повече от ясно предвид на това, че идват повече ваксини, предвид на машинното гласоподаване. сподели той.
" Голямата игра ще се случи през април и май. Популистите постоянно се подкрепяли Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи. Президентът Радев ще бъде освен първият президент популист, само че и първият който няма да влезе в спор с вицепрезидента си . Това е тъй като госпожа Йотова държи ключът към президенството на Радев.
Той отива в определеното от народа Народно събрание по време на митингите. Останаха единствено личните му поддръжници от Българска социалистическа партия и той сподели: Управляващите са извън. ", сподели още той.
Президентът Радев и всички популисти имат ползи, само че нямат полезности . Радев приказва за господство на закона, само че не го съблюдава. Нека избираме хората, които надграждат институциите. Последните 3 избори проведени от ГЕРБ, не бяха оспорени от никого. Популистите нямат интерес от нищо друго, с изключение на от рецесии, те знаят по какъв начин да се заиграят с проблемите на хората, само че не знаят по какъв начин да ги решат дълготрайно ", сподели още Плевнелиев.
 Шоуто на Плевнелиев Шоуто на Плевнелиев
В политиката има един необикновен род. Той гласи: предходен президент е поканен да разяснява сегашен президент. Предишният президент се оказ...
За пандемията

С Кристалина Георгиева обсъдихме обстановката в доста страни.. Ние българите имаме ниско доверие в институциите като цяло.
" Всеки би трябвало да работи за доверие. Колко министри се смениха, какъв брой хрумвания. Преди години за здравната система се даваха един милиарда лв., в този момент се дават 6. Трябва електронно досие, електронна здравна карта. Това е извънредно време да бъде направено. В страната ни не всички промени се случват, както чакаме ", сподели още той.
" С Кристалина Георгиева установихме, че България е водила консервативна политика с мисъл за бъдещето. По отношение на здравната промяна има проблем. Поне половината от страните в света паднаха доста по-тежко от нас в тази рецесия. Нямаме мотиви за всичко да се самонаказваме - нито сме най-корумпирани, нито сме най-бедни, това неприятно самочувствие ни пречи. Трябва да даваме решения. Устойчивите решения са институционални ", добави Плевнелиев.

 Десислава Атанасова: Някой като че ли забрани на президента да приказва за първата допустима дата за изборите Десислава Атанасова: Някой като че ли забрани на президента да приказва за първата допустима дата за изборите
Някой като че ли забрани на президента да приказва за първата допустима дата за изборите – 28 март, и той би трябвало да изясни смяната в по...
За събитията в Съединени американски щати
" На 13 декември 2017 година аз трябваше да бъда в Белия дом, само че отхвърлих изрично да връча премия на президента Тръмп. Обама беше човек на правила, Тръмп е човек на ползи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР