Тазгодишното издание на фестивала на документалното кино София ДокуМентал става

...
Тазгодишното издание на фестивала на документалното кино София ДокуМентал става
Коментари Харесай

Kaufland България подкрепя най-големия фестивал за документално кино у нас

Тазгодишното издание на фестивала на документалното кино „ София ДокуМентал " става допустимо за пръв път с помощта на поддръжката на Kaufland България. За четвърта година столицата е хазаин на фестивала, който ще се организира сред 18 и 25 септември.

Най-големият ритейлър в страната оказва подпомагане на събития в региона на културата, като всяка самодейност, получаваща поддръжката на Kaufland България, е точно селектирана, тъй че да дава отговор на полезностите на компанията.

Фестивалът „ София ДокуМентал " тази година се концентрира върху човешките права и споделя истории за времето, в което живеем като цели да провокира дискусия по наболели въпроси. Лентите са разпределени в разнообразни секции и обгръщат тематики като битката за пълноправие, насилието, в това число такова въз основа на пол и полова ориентировка, персоналните революции на елементарни хора вследствие на световни публични и климатични промени и други. В програмата са заложени 20 документални кино лентата, носители на влиятелни интернационалните награди, които се показват на фестивала персонално от създателите си.

Kaufland България, в ролята си на обществено виновен сътрудник на българското общество, спомага столицата да се трансформира в гостолюбив хазаин на художественото писмено кино, като основни културни местоположения в София - Ларгото, Дом на киното, кино Одеон, Чешки център, Гьоте институт и други отвaрят порти за публиката на „ София ДокуМентал ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР