Тазгодишната церемония по раздаването на наградите Грами беше много емоционално

...
Тазгодишната церемония по раздаването на наградите Грами беше много емоционално
Коментари Харесай

Дебора Дюган, Грами 2020 и задкулисните скандали

Тазгодишната гала по раздаването на премиите Грами беше доста прочувствено събитие. Не единствено тъй като с най-вече награди си потегли тийн звездата Били Айлиш, само че тъй като малко преди церемонията стана ясно, че в случай с хеликоптер е умрял баскетболистът Коби Брайънт.

Последното събитие съумя да отклони вниманието на обществеността от някои от подмолните кавги на премиите Грами. Между тях безспорно попадат и обвиняванията в при гласуването за лъчение на спечелилите.

Заради всички тези кавги през последните месеци президентът на Академията по звукозапис Дебора Дюган, беше служебно отстранена от поста си единствено 10 дни преди връчването на премиите.

Отстраняването на Дюган ненапълно е обвързвано с името на предходния изпълнителен шеф Нийл Портноу, който заемаше влиятелната позиция цели 10 години.

Дебора Дюган беше упрекната, че ползва систематичен тормоз на някогашната асистентка на Нийл Портноу - Клодин Литъл.

Дебора, несъмнено, отхвърли, като съобщи, че бордът на шефовете е решил да я в профил, поради обстоятелството, че е корав покровител на равните права и равното възнаграждение при двата пола.

Дюган даже внесе тъжба, че към нея редовно са отправяни закани. Обвини даже някогашният изпълнителен шеф Нийл Портноу, че е упражнявал полово принуждение върху една от изпълнителките.

Наред с всички тези кавги към отстраняването на Дебора Дюган, през последните месеци все по-категорично стартира да се разяснява и още нещо: по какъв начин се избират водещите музикални фигури, които излизат на сцената на премиите Грами и кой в действителност взема решение на кого да бъдат раздадени оценките.

Много критици считат, че се случва нещо не напълно регламентирано и премиите в действителност са нагласени и подкупени.

В края на тазгодишната гала даже водещата Алиша Кийс направи един много забавен коментар, като сподели: " Имаме доста да променим. Имаме доста неща да свършим. "

Развръзката към всички тези подмолни кавги ще бъде ясна след три месеца. Толкова по закон е срокът, в който самостоятелна комисия би трябвало да ревизира обвиняванията и да даде своето експертно мнение, пишат от Rolling Stone. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР