Тайванската компания за DRAM модули и флаш памети ADATA Technology

...
Тайванската компания за DRAM модули и флаш памети ADATA Technology
Коментари Харесай

ADATA внедрява аудио аксесоари към гейминг серията XPG

Тайванската компания за DRAM модули и флаш памети ADATA Technology разгласи, че вкарва лични аудио аксесоари към своя XPG бранд. Новите оферти ще са ориентирани главно към геймъри и включват два модела аудио слушалки и усилвател. XPG продуктите са съвместими с PC, Mac, гейминг конзоли (PS4, Xbox, Switch) и мобилни устройства без нужда от драйвери.

EMIX H30 са аудио слушалки за глава с over-ear дизайн, които идват с мощен бас и 53-милиметрови драйвери, дишаща мемори пяна, употребена за възглавниците на ушите, адаптираща се мека лента за глава и отделящ се микрофон.

 

EMIX I30 e опит от страна на ADATA да предложи леки и компактни in-ear слушалки, които също са подобаващи за гейминг. Те имат 13,5 мм драйвери и могат да произведат личен 5,2-канален съраунд тон със мощен тримерен резултат.



SOLOX F30 е третият артикул, който ADATA ще предлага както настрана, по този начин и в комплект с EMIX H30. Той може да бъде употребен като външна звукова карта и усилвател за PC и Mac. F30 доставя 7.1-канален виртуален съраунд тон и идва с четири авансово заложени аудио режима: игра, филм, музика и глас. Усилвателят има разнообразни благоприятни условия за свързване и може да извежда тон към слушалки и тонколони по едно и също време или поотделно.

I30 ще се предлага на цена от 99 евро, а комплектът F30+H30 ще коства 199 евро. От компанията не прецизират съответни цени за българския пазар.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР