Тайсън Фюри имаше тотално превъзходство срещу Дерек Чисора в третия

...
Тайсън Фюри имаше тотално превъзходство срещу Дерек Чисора в третия
Коментари Харесай

Дерек Чисора издържа цели 10 рунда срещу Тайсън Фюри

Тайсън Фюри имаше тотално предимство против Дерек Чисора в третия мач посред им в тежка категория, преустановен в 10-ия рунд от съдията на кръга.

Цяло знамение е, че Чисора, който неотдавна надделя Кубрат Пулев, устоя толкоз дълго. А Фюри предстоящо отбрани купата на Световния боксов съвет (WBC) в очакване на огромния конфликт с Олександър Усик, на който ще бъдат обединени всички трофеи в дивизията.
 Снимка АП/БТА

Двубоят на стадиона на " Тотнъм " в Северен Лондон притегли над 60 хиляди фенове. Фюри подхвана остарелия си познайник още от първия рунд, завоюва всичките, като пласира доста удари в главата му.

Не беше в цялостния си искра, като не стана ясно дали е подценил срещата или не е бил задоволително квалифициран. Появиха се и догатки на анализатори, че съзнателно желал по-дълъг пердах, с цел да се готви за Усик.
 Снимка АП/БТА

След края на багра украинецът, който присъстваше на стадиона, се качи на кръга и изправи очи в очи с Циганския крал. Той насочи закани, до момента в който притежателят на четири трофеи остана безгласен.
 Снимка АП/БТА

Отдавна се водят договаряния сред двата щаба, като Тайсън Фюри настояваше боят да е до края на тази година. Усик даде да се разбере, че не желае нов мач след този с Антъни Джошуа. Ей Джей също отхвърли на своя съотечественик, по този начин той стигна до Чисора.
 Снимка АП/БТА

Предишните два триумфа на Фюри над Дерек Чисора бяха през 2011-а и 2014 година Накрая Циганския крал дружно с част от публиката заскандира името на противника си, а двамата позираха и за фотография. Макар че положението на изгубилия не бе по никакъв начин положително.
 Снимка АП/БТА

Тайсън Фюри има 33 победи и едно тъждество на професионалния кръг. Чисора, който получи лекарска помощ в своя ъгъл в седмия рунд, позволи четвърто проваляне в последните си пет дуела. Единственият случай, в който не напусна кръга надвит, бе против Пулев. 

Очаква се дълго чаканият мач сред двамата международни първенци Фюри и Усик да е следващата година.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР