Тайрън Уудли защити своето място като шампион в полу-средната категория

...
Тайрън Уудли защити своето място като шампион в полу-средната категория
Коментари Харесай

Тайрън Уудли получи не един, а два колана в UFC 228

Тайрън Уудли отбрани своето място като първенец в полу-средната категория по време на UFC 228. След повече от една година отвън осмоъгълника, той се завърна, с цел да се изправи против непобеждавания Дарън Тил.

25-годишният англичанин не се колебаеше в прогнозите си за дуела и споделяше пред медиите, че той няма метод да изгуби този мач и че в този момент е неговото време да бъде първенец.

Уудли бе невъзмутим и отсече, че доста добре знае какво е да си по-младия войник, който няма самообладание да стигне върха, само че от самото начало припомняше на ММА почитатели, медии и на самия Тил, че той е спортистът с доста по-големия опит и по-обширния боеприпас от умения.

В последна сметка Дарън Тил бе тотално надигран, като той съумя да пласира един сериозен удар. Всъщност най-големият му триумф, в случай че можем да отчетем подобен, бе отбранителната битка в клинча, където той употребява добре таза и бедрата, с цел да избегне събарянето от опитния герой отсреща. След тежък удар във втория рунд, обаче, Тайрън съумя да постави съперника си на земята и последва нечовечен граунд енд паунд, който като че ли обезвери Дарън Тил. Ъндърхукът, който той имаше и трябваше да употребява за възстановяване на позицията, бе ловко преобърнат от Уудли в душене – Дарс, като изглеждаше, че 25-годишният англичанин даже не се и опитваше да излезе от там.

Последва промяна на таза и петото завъшване члез ключ(втори Дарс) в актива на първенеца.

Вижте тази обява в Instagram.
Happy Birthday @liborioatt Thanks for investing in me! On July 29th at #UFC214 I will keep the strap where it belongs, w/ #attnation #AndStill @ufc

Публикация, споделена от Tyron Woodley (@twooodley) на Юли 13, 2017 в 1:19 PDT
След дуела, UFC ветеранът Дин Томъс направи вечерта още по-специална за Уудли като му връчи неговия черен колан по Бразилско джу джицу. Томъс е трети дан черен колан под легендата в спорта Рикардо Либорио и менажира сполучлива ММА зала във Флорида.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР