Тайното място за укриване на парите е било открито по

...
Тайното място за укриване на парите е било открито по
Коментари Харесай

Това Преобръща Всичко! Преди Малко Мвр Направи Най-Шокиращата Си Находка! Всичко Е Ясно От Наглите До Адриан

Тайното място за укриване на парите е било намерено по време на акция, при която е задържан Георги Воденичаров-Кико. В дома на автоджамбазина са открити 100 бона, които са от партидата, с които е заплатен откупът за предприемача, твърди Георги Лефтеров пред столичен вестник. Той е татко на Юлиян Лефтеров, премахнат през 2009 година За убийството му е упрекнат Любомир Димитров-Гребеца, който е наказан за присъединяване в злокобната тайфа за отвличания " Наглите ".

" Още през 2009 година проверяващите са имали съмнения, че Кико е част от бандата " Наглите ". Арестуван е и е прокиснал две седмици зад решетките, само че е пуснат да си върви по живо, по крепко без обвинявания ", изяснява Лефтеров, написа Пик.

Кико попада още веднъж в полезрението на проверяващите преди няколко месеца. Той е зрелищно задържан на 16 юли. Направен е обиск в дома му. Ченгетата разрушават особено направен тайник в къщата, където е открита сумата от 100 хиляди лв., оповестяват публично проверяващи. Освен това в сейфа са открити радиостанции на честотите на полицията, заготовки за ключове за коли и други уреди за автокражби. В гараж, нает от Кико, пък лъснал краден джип " Мерцедес ".

" За никого не е загадка, че голяма част от парите, " извоювани " от " Наглите ", са в неопределеност. Над 23 милиона от откупи липсват. Именно тайникът на Кико е връзката с бандата ", безапелационен е Лефтеров.

" Над 20 души останаха м сянката на " Наглите " и те в този момент са на независимост. Изгоряха по веригата единствено няколко бушона, останалите останаха на мрачно ", безапелационен е почерненият татко и прибавя, че точно неразкритите са в основата на новата тайфа " Наглите 2 ", които в края на предишния месец похитиха сина на притежателя на автокъща " Софавто " Тони Златков - Адриан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР