Тайните, свързани с британското кралско семейство, сякаш нямат край, пише

...
Тайните, свързани с британското кралско семейство, сякаш нямат край, пише
Коментари Харесай

Падна огромна тайна, свързана с принцеса Шарлот СНИМКИ

Тайните, свързани с английското кралско семейство, като че ли нямат край, написа jenata.blitz.bg.


Попаднахме на друга пикантерия, обвързвана с кралските деца.



Следващата седмица четиригодишната принцеса Шарлот ще стартира да живее като множеството възпитаници по света. Тя ще облече нова униформа, ще вземе раницата си, ще се усмихне на камерите (които я наблюдават на всяка крачка) и ще отиде на учебно заведение за първи път.



Но точно тук се крие огромната загадка, обвързвана с дребната Шарлот.

Нещо повече в основата на това е не какъв да е, а по-големият й брат принц Джордж.

Източник от Бъкингамския замък издаде, че дребната принцеска няма самообладание да иде при батко си и да прекара повече време с него.

„ С неспокойствие го чака. Тя няма самообладание да бъде с Джордж в същото учебно заведение. Тя е доста разчувствана “, споделя кралският източник.

Джордж, който е в учебно заведение от две години, ще помогне на сестра си да се приспособява бързо към новото място.

Нещо повече – съгласно хора от кралското семейство братът и сестрата се схващат отлично и на драго сърце прекарват време единствено двамата (доколкото това е допустимо за едни кралски особи).



„ Те имат дребна възрастова разлика и прекарват доста време дружно. Те не постоянно съумяват да играят с други деца, тъй че са привикнали да разчитат главно един на различен “, споделя още източникът от Бъкингамския замък.

Самият Джордж пък въобще не е отчаян от обстоятелството, че лятната му почивка е към своя край. В учебното заведение, където той е просто прочут като Джордж от Кеймбридж, е „ доста благополучен “.



Джордж апропо е изключително разпален по балетните уроци, които посещава откогато стана на една година и за благополучие се преподават и в учебното заведение му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР