Тайната за добрия брак се крие във вечер, прекарана в

...
Тайната за добрия брак се крие във вечер, прекарана в
Коментари Харесай

Романтичните комедии спасяват брака

Тайната за положителния брак се крие във вечер, прекарана в компанията на обичания човек и подбрани сантиментални комедии, откри английско изследване.

С наближаването на св. Валентин множеството влюбени двойки са на лов за подарък, който да впечатли и изненада прелестно половинката. Добрата вест е, че банковата ви сметка умерено може да си отдъхне, вие също.

Според проучването двойките, който разискват по почти 5 кино лентата за взаимоотношенията сред хората, не са от тези, които се развеждат в сериозната трета година от брака.

Оказва се, че влюбените, които дискутират развоя на кино лентата и любовните връзки сред героите имат доста по-силна и здрава връзка.

Обсъждането на сантиментални филми спомага за откриването на проблеми във връзката и демонстрира един добре показан образец за тяхното разрешаване и щастливия процес на събитията. Учените настояват, че този способ е задоволително ефикасен, с цел да държи младите двойки надалеч от брачните консултанти .

Ето три симпатични оферти от предходната година, с които да започнете вашият любовен кино маратон.



Локдаун

Линда (Ан Хатауей) и Пакстън (Чиуетел Еджиофор) преди малко са се разделили и се намират на сложен кръстопът, когато се оказват затворени под един покрив поради наложителния локдаун в Лондон. Новите отговорности на сполучливата директорка на маркетингова организация Линда я оставят разочарована от корпоративния свят, а създателят с престъпно минало Пакстън е в насилствен отпуск. С помощта на лирика и щедро количество вино, опитите да съжителстват в мир и съгласие им припомнят какви свободни души са били в миналото. Ненадейно получават опция да отмъкнат огромно количество скъпи бижута и това ги опиянява. Един образован и съблазнителен филм с доста обрати, в който Линда и Пакстън ще заложат на партньорството си с вярата да трансформират живота си вечно.



Трудна Любов

Момиче от Лос Анджелис, което няма шанс в любовта, се влюбва в момче от Източното крайбрежие в приложение за запознанства и взема решение да го изненада за празниците. Брилянтната Нина Добрев с нова вълнуваща роля.



Любовта на квадрат

Сюжетът на Любов на квадрат звучи доста завладяващо. След гледане на филмовия откъс, наподобява, че филмът е за млада жена, която преподава начално учебно заведение денем и на лунна светлина като модел.

Въпреки това, с цел да резервира преподавателската си работа, тя носи цветни контакти и перука, когато моделира. Въпреки че има намерение да премине от моделния бизнес, към момента има резервирани няколко концерта, когато среща обаятелен чужд. Междувременно хубав коцкар стартира да излиза с който счита, че са две обособени дами, само че в реалност това е същата жена. Разкъсван сред двамата, той се пробва да разбере за какво изпитва толкоз мощно увлечение към същата жена.



До всички момчета Винаги и вечно

Сериалът се възобновява по време на пътуването на семейство Кови до Сеул, Южна Корея. Това е опция за трите сестри, Лара Джийн, Марго (Джанел Париш) и Кити (Анна Каткарт), да прекарат време дружно и да се свържат с културата на майка си. По време на пътуването татко й (Джон Корбет) моли дъщерите си за тяхната благословия, защото той обмисля да предложи на Трина (Сараю Блу) и те с наслада се съгласяват. Хоризонтът е цялостен с благоприятни условия, в това число очакванията на Лара Джийн да последва Питър до Станфорд. Но опциите не са сигурни. Когато първото учебно заведение на фантазиите й трансформира проектите й, Лара Джийн е принудена да разбере освен какво желае от връзката си с Питър, само че и какво желае за себе си и личния си опит в колежа.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР