Тайната на перфектната фигура на австралийската певица Кайли Миноуг е

...
Тайната на перфектната фигура на австралийската певица Кайли Миноуг е
Коментари Харесай

Кайли Миноуг е фина със сок от грейпфрут

Тайната на съвършената фигура на австралийската певица Кайли Миноуг е скрита в едноседмичната й диета.

В хранителния режим на фината певица е включен постоянен банкет на сок от грейпфрут, тъй като този плод съдържа специфичен ензим, който форсира метаболизма.

Грейпфрутовото вталяване не би трябвало да трае повече от седмица, тъй като организмът бързо се изтощава и човек стартира да се усеща депресиран, без да има причина за това.

Денят на Кайли стартира с прясноизцеден сок от един грейпфрут и 2 рохки яйца. Разрешено е да се пие и неподсладено кафе или чай. Но първото, което организмът би трябвало да получи след пробуждане, е грейпфрутовият сок.

 Кайли Миноуг е фина със сок от грейпфрут

Преди обед певицата изяжда половинка от сочния плод и поддържа силите си с 2 тънки резенчета бекон.

На обяд още веднъж я чака сок от един грейпфрут, 150 г салата от пресни зеленчуци по желание и месо. За месото няма безусловно никакво ограничаване, то може да бъде употребявано в каквито количества желае отслабващият. Не е значимо и какво е месото, само че е за предпочитане да се заобикаля свинското.

За вечеря австралийското миньонче яде печена риба - към 100 грама, салата - колкото и каквато желае, и естествено - изпива сока от един грейпфрут.

Преди лягане я чакат още 300 мл сок от вълшебния плод, който, като се изключи че пази тялото от напълняване, прави кожата мека, а косата - лъскава.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР