Тайбе Юсеин призна, че изпраща най-силният си сезон в борбата.

...
Тайбе Юсеин призна, че изпраща най-силният си сезон в борбата.
Коментари Харесай

Дудова: Ще си взема това, което ми се изплъзна

Тайбе Юсеин призна, че изпраща най-силният си сезон в битката. През пролетта тя ликува с европейската купа, а предишния месец взе и златото от международното в Будапеща. Тази година Тайбе не познава усета на провалянето, само че и не се плаши, че съперничките. „ Май към този момент стана традиция да се срещаме, само че традициите са нещо хубаво! – съобщи с усмивка Милен Драгневски, изпълнителен шеф на застрахователно сдружение „ Асет Иншуърънс “, като връчи чек и поздрави Тайбе Юсеин за международната купа.
„ Сребърната “ Биляна Дудова пък се зарече, че на олимпиадата ще си вземе, това което в този момент са й лишили.
„ За нас ти си „ златното “ момиче, поисквам още спортни и житейски триумфи “, сподели Алексей Цветанов, основен изпълнителен шеф на „ Асет Банк “, при връчването на премията на Дудова.
Церемонията в централния офис на трезора почете и почетният вицепрезидент на федерацията Валентин Йорданов. „ Изгледах от трибуните триумфите на нашите състезатели и ви благодаря, че ни направихте горди и щастливи – съобщи легендата. – Сега се надявам да попаднете в челото на класацията на 10-те най-хубави спортисти на България. “
Утре девойките, както и останалите медалисти от мондиала – Кирил Милов и Айк Мнацканян ще създадат открита подготовка с тима, който потегля за международното до 23 година в Румъния.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР